Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2UB + Filmik z MPCForum FAQ

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto 2 Userbary i filmik mojej roboty ^^

Filmik to krótkie FAQ z najczęściej zadawanymi pytaniami...

Więc najpierw UB:

mojbarek5rv8.th.gif

viruslogomo0.th.png

I filmik:

KLIK

Powiedzcie jak wam się podoba i co o tym sądzicie ^^

Bless

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc to mi się nie bardzo podoba Paradox. Userbarki takie sobie, jeszcze mogą być. Ale przy filmiku mozna sie uspać. ;p

moje zdanie

Opublikowano

A nie lepiej byłoby dodać głos? I przedstawić funkcję szukaj i edytuj... to byłoby coś ;p

Chodzi mi o film ofc.. ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Taa...

Męczyłem się z filmikiem 3 dni -.-

Trzeba było dostosować czas filmiku do czasu tekstu w ivonie...

A na samym końcu jak zostało już tylko połączenia filmiku z tekstem za pomocą sonyvegas to zapisało w dziwnym formacie którego nie da się wrzucić na neta...

I musiałem zrobić ten...

@Down

Co do średniej wieku na forum to świadczą o niej tematy typu "Jak dać *??" lub "Jak dać podpis pod postem" -.-

Mówiłem już że ten filmik został zrobiony na szybko...

Ponieważ pierwotna wersja (z ivoną) nad którą pracowałem kilka dni* nie udała się...

*-kilka dni ponieważ trzeba było ściągać kilka programów do łączenia tekstu z filmem a także trzeba było obliczać czas filmiku i tekstu aby pasowały do siebie...

Bless

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Widać iż nie miałeś ogromnej styczności z photoshopem jak i sonym. Radziłbym zostawić to tak jak jest..

Co do filmu: imo strach się bać!

Btw: Wg mnie forum zostało upokorzone.. Postawiłeś je w takim świetle jakby średnia wieku przekraczała granice 10 lat.. (a może i tak jest, a ja tego nie dostrzegam? xD?)

Btw2: 2 dni? Przecież widać ze to jest zrobione na "wal się".. Imo Twój notatnik PWN3D!

Opublikowano

Hehe dobre xD Mógłbyś dać jakąś muzyke aby odwróciła uwage od samego filmkiu xD Przecież jak by muzka odwróciła uwage od filmu to gostek by nic nie wywnioskował,a jak by obejżał kawalek nudnego filmu i zamknie to też nic nie wywnioskuje.Może by wstawić przy rejestracji jakąś opcje ,,Przeczytałem tutorial obchodzenia sie z forum''.A potem by sie jakiś quizik wyświtlił i jeśli gostek go nie zrobi nie będzie mógł pisać nowych postów.Były by tam pytania odnośnie:Jak znaleźc dane tematy itd.Taka selekcja ; PAlbo może wprowadzić test na IQ czy cussssssssss. xD

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...