Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko się odkuć?

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam w swoim posiadaniu sure WP na s13 - Exandros. Jest to 61 lvl Skille m10, m7, m3. Ostrze-zbroja-strach. Na koncie jest militar. Jest ono jednak czysciutkie.

Chciałbym się Was zapytać jak najszybciej zarobić na nowy sprzęt, mam do dyspozycji również 30 lvl którym planuję postawić fishbota ale nie mam pojęcia czy jakiś w ogóle teraz działa :)

Używam expbota, mogę go zostawić na noc ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Możesz zostawić go na fishbocie, ale dobrze by było jakbyś dobił 35 i poszedł nim na metki w m2 jakby dał radę.

Opublikowano

zarób na wędkę. Jeżeli kompletnie nic na obu postaciach nie masz, to wyżul na wędkę i fishbota na ok. 10 nocek. Sprzedaj drop, kup jakieś podstawiowe equ na 30lvl i dobij 35 i metki lub przetopy ;d. Polecam bardziej metki.

Metki w dzień, fishbot w nocy ;d

skpUo.png

Opublikowano

A dalibyście mi linka do jakiegoś działającego fishbota?

Taka rada jeszcze dla Ciebie, jak będziesz go używał, to nie przekładaj małży bezpośrednio przez handel, bo kiedyś przez takie coś wyłapałem bana na 70lvl bodziaku. Logami mnie dojechali ; c a konto do fishbota było na innym mailu itp...

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Dobra, ściągnąłem tego bota już wcześniej i teraz próbuję, ale mam problem - Bot zarzuca wędkę może 2, 3 razy i potem stop. -.- O co chodzi i jak to rozwiązać?

2l6yat.jpg

Opublikowano

szczerze nigdy z kmr bota nie korzystałem ; D Korzystałem z SharkBota czy jakoś tak, przez 3 miesiące i bana nie było żadnego ;d ani problemu ;)

Było to 2 lata temu, nie wiem czy istnieje coś takiego jeszce/

skpUo.png

Opublikowano

Reserve napisz do mnie na gg wytłumaczę Ci jak zrobić ,aby po tych 2/3 rzutach wędką nie przestawał lapać.Moje gg :28990147.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

jeśli chcesz mieć dużo kasy to najlepszym rozwiązaniem by było kupno yang na allegro, jeśli jednak nie chcesz mieszać w grę prawdziwych pieniedzy, najlepiej by postawić bota i dropić medale na tym 30 lvlu nic innego

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Legenda
Opublikowano

Surą bijesz metki w przedziale 55/65, a postacią 30lv idziesz nad wodę i fishbotem łowisz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...