Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Let's Play Metin2

LotusCFC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Przedstawiam wam moją nową serię Let's Play Metin2 na serwerze 7 - Almanach. Prosze o wyrozumiałość, jest to mój pierwszy film tego typu:)

Może to być też taki "mini" poradnik dla świeżaków w metinie bo staralem się wyjaśnić początki ninją jakoś w miare przystępnie. Piszcie co sądzicie.

http://www.youtube.com/watch?v=WM2VmPETDNE

Opublikowano

Dzięki od razu się mi lepiej zrobiło:D Myślałem, że nie będzie wam się intro podobało:D Bo jeszcze nie umiem tak dużo w tych wszystkich programach... Dopiro sie ucze jak to Hagrid mówi:D

Opublikowano

Fajne

Nowych graczy już można liczyć na palcach, metin już nie ma tak wielkiego zainteresowania więc taki poradnik na dłuższą metę oglądalności mieć nie będzie :(

Startujesz od zera, czy masz jakieś wsparcie na start, a jeżeli takowe masz to wbijaj wyższe levele, będziesz miał większe zainteresowanie filmami.

Życzę powodzenia w serii, nie załamuj się małą oglądalnością, proś innych by rozpowszechniali Twoje filmy :)

Opublikowano

Takiego mam pomysła, że nagram dziś coś z otwarcia AvalonV2:D W końcu jeden z lepszych serwerów:) Jest może ktoś chętny? Bo w 2 zawsze rażniej:D

Opublikowano

@UP

Nagrywaj let's playe z jednego serwera, a nie z kilku, bo to nie będzie miało sensu.

@top

Ciekawe intro, dobre wykonanie, jedyne pytanie, które mnie nurtuje to: ile będzie jeszcze odcinków bo większość kończy na nie więcej niż 5.

Opublikowano

Odcinków będzie tyle ile będe miał pomysłów + jakieś extra, np. jutro konkurs OX na almanachu, jak się uda jakieś otwierania szkat heksogenalnych(czy jak się to tam pisze:D)- przypominam 17 lipca będzie drop itp.

Ogólnie to zobaczymy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...