Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slimy

krycha12346

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż na wersji chyba 1.1 miałem taki program, że kiedy np. idę (oczywiście w mc ;) ) sobie to w rogu ekranu pojawiała mi się ikonka slima i można było kopać pod siebie do np. 12 poziomu i wykopać przestrzeń i tam respiły się slimy. Oprócz tego była tam jeszcze chyba funkcja too many items , minimapka itd... Możecie podać link do tego programu na 1.2.5? I nie dawajcie mi tej strony mcslimes, gdyż ja chcę te slimy na serwie znaleźć, a wiem że mogłem to zrobić :)

Opublikowano

Nie do końca wiem o co Ci chodzi, ale można zbudować pomieszczenie w którym będą się spawniły, również na serwerze :)

Pierwszy link na yt:

Opublikowano

hmmm... Zainstaluj rei's mini map... Tam masz zaznaczona chunki, gdzie respią się slimy. I potem kopiesz pomieszczenie o tych wymiarach (nie pamiętam jakie :D) gdzieś od poziomu 32 i masz :)

Opublikowano

Wykop pomieszczenie ponizej Tak jak @up 40 poziomu I chwile poczekaj powinny ci się zrespić.

767b26711491d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...