Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] CA NA na EU ?

OutWork3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale co do maszyn.

Na 90% nie bd możn a tego kupić i normalnie na elimce w tym pocinać bo to sensu + szans ludzie by nie mieli//miało.

Ew.można kupić aby szpanować na tym FT innym kolorkiem//wyglądem :))

Opublikowano

Ale ty roboty czy co innego jak to będzie tylko na 1 modzie to nawet tego nie będzie się dało kupić tylko normalnie się będzie respić w nich...

Opublikowano

1200 Expa na passach 100% za Compelat tego nowego FT ... mało.

Dalej większość będzie grać Nemexis HQ jak nie zmienią EXP/GP Rate.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

plusy są takie na NEMEXIS LAB , chyba nie będzie trzeba wydawać np. minigun itp. , bo te roboty odwalają prawie wszystko... :) , więc i nawet dobre dla graczy którzy nie wydają NX , no ale cóż zobaczymy :)

Opublikowano

Nie wiem o co tyle szumu, ja się ciesze że pogram jakimiś mechami żywcem z sci-fi nie musząc wydawać na ekwipunek żadnej kasy, no i mieć zabawę - są 4 mechy, więc nie będzie tak monotonnie jak na NHQ...Na nexona i tak mam wyrąbane bo nie daje żadnego normalnego eventu już od kilku miesięcy, więc może dać inny nienormalny będzie lepiej...A co do tych assasinów, to będzie ubaw - nie oczytałem się zbytnio, ale znając nexona, albo będzie strasznie drogi co będzie się opłacało, albo w cenie speca za nx i ten jego crossbow będzie jednym wielkim shitem, w sam raz żeby podpalić kogoś z połowy mapy i uciekać ;D

Za poprawę mojego humorku walnąłem limit lajków od góry.

Opublikowano

Co wy w ogóle gadacie OMG ... to jest tylko nowy FireTeam w którym wcielamy się w roboty.

A wy coś o robotach vs. gracze gadacie. No comment.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Te roboty są w ostatniej tylko pod misji do zniszczenia tego helikoptera, a tak non stop ciśniesz na nogach i exp słabszy jak na HQ.

Opublikowano

Tak jak mówi Daxer nie będzie czegoś takiego żę roboty wjadą na rozgrywkę.

Napewno nie udostępnią takiego czegoś za NX zbyt dużą przewage by to dawało choć sam Spec już boil..

Dla mnie to nadal fajne urozmaicenie i znak że twórcy nie zapomnieli o CA

BA! Może kiedyś pojeździmy czołgami ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tutaj trochę lepsze i szybsze wykonanie tego Nemexisa :)

http://www.youtube.com/watch?v=uGKGqkmyqwM

Jak widać ze zgraną ekipą zajmie on 5-6minut i nie będzie czegoś takiego że tylko spece z miniganami będą figurowały w topce po grze ;)

Tutaj starczy tylko trochu speeda i broń na średnią odległość żeby przejść początek a potem wskakujesz do robota i napierdzielasz xD

Moim zdaniem sposób bardzo fajny. Pewno na początku jak to wprowadzą na to event z większym expem i każdy będzie to grał.

Mi się to podoba

2096247301.png

Opublikowano

Haahahha patrzcie na skale xD

wchodzisz do robota to npc są mniejsci 10 razy a ty <merc> jesteś tylko troche niższy xD

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Postacie bardzo fajne jakieś urozmajcenie .

Ft ciekawy,przynajmniej coś się dzieje w ca a nie że cały czas ten sam syf.

Te kusze troszke mi się nie podobają,mogli wprowadzić jakieś dobre Ar.

I 1 strzał z kuszy i dead .. przesada.

Opublikowano

Ja gram na Ca NA Ninja Kosztuje 14k gp i jest od levela SSG Kusza za to 6k i 10k ta explosive czy jakoś tak.

Roboty są tylko w nemexis lab i jest to bardzo ciekawe :)

Mi tam się podoba,combat Na jest lepszy na start x100 bonus expa 100%.

Szkoda tylko że trudno tam zagrać bo sieći vpn za free tylko na pewien czas :(

Ps:Ninje mają fajne miny ktorę uniemożliwiają normlane chodzenie kamerke rzuca w każdą strone ;>

Opublikowano

Taaa juz to widze roboty beda do kupienia dla tych co duzo kasy wydaja na quarentine tak jak te muttangi i inne gowna. zaniedlugo to nexon sredniowiecze sprowadzi zamiast nozy to w sklepie bedzie do kupienia tylko patyki a karabiny to beda luki xD widac juz ze nexon ma coras mniej pomyslow na ta gre :/

Opublikowano

No coż. Wszystko im się zazyna kończyć, a wymagania coraz większe. Nexon też głupi nie jest. Doda taką mapę na FT. Przyjdą ludzie co grają tylko Elimki i dalej będą grać bo im to przeszkadzać nie będzie. A przyjdą i tacy co w Crosfire grają i napieprzają w takie boty.

Więc moim zdaniem to jest celowy ruch na zbawienie klientów.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...