Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] CA NA na EU ?

OutWork3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze to chyba zła nazwa tematu ..

a co tej stroni ..

Moim zdaniem jakaś masakra :0

To będzie ,albo już jest na US ,także u nas

wkońcu też będzie .. Co ten Nexon wyprawia :(

.png

by Me

Opublikowano

Explo Xbow <3

stoi sobie grupka noobów, leci jedna strzała i 3 kille ;D hrhrhrhrh

Jak dobrze że już nie gram :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ludzie nie panikujcie jak jest na US to u nas za jakis miech tez bedzie i to na 100% troszke pojebało nexon ale to ich sprawa że jakaś małpa przyszła i za banana takie gówno zrobiła

4kbucl.png
Opublikowano

Haha śmieszne xD

Combat Arms by Nexon od zawsze mnie zadziwiał - jak w krótkim czasie zniszczyć komuś lata gry.

Opanowali to do perfekcji.

Śmiechowe te nowe "bronie" i postacie.

Ciekawe co oni biorą żeby mieć aż tak pokurwio*e pomysły.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Hehe, trochę się Nexon zapędził, to już nie jest CA ;(

Aczkolwiek mam nadzieję, że nie będzie tak źle, pożyjemy zobaczymy.

Tutaj wszystko wam opisałem na ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/625052-n-nowosci-w-combat-arms-na/

Opublikowano

nie długo wprowadzą Miecze Świetlne i Dartha Vadera :D , co ten już nexon robi ja pier... , tak szpecić gre , ale wcześniej też narzekali na abilitys itp. a wcale tak źle nie było zobaczymy ;P

filmik z tego nowego ft O_o xddd
Opublikowano

Mam nadzieje że to coś będzie takie np jak rec rulez czyli jak ktoś nie chce to po prostu tego nie będzie miał:) chwała bogu że lubie grać SnD .. w sumie to od dluzszego czasu nie wychodze z victora bo na innych serwach nie ma normalnego combat armsa

bez youtuba

Opublikowano

-=Ale ta gra się JEBIE=-

:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ludzie przecież to już nie będzie combat arms na fire team back lung takim czymś wyjechać xD ciekawe czy będzie się dało za łatwo by było

4kbucl.png
Opublikowano

ej spokojnie - przecież te roboty będą dostępne na specjalnym trybie - NEMEXIS Lab wiec nie ma co panikować:)

bez youtuba

Opublikowano

a skąd wiesz może bedzie na special do kupienia haha nexon już wiesz ile gówna niepotrzebnego dodał może się wkurzyli bo nic nie mieli do roboty

4kbucl.png
Opublikowano

Zmieniłem nazwe tematu na bardziej adekwatną :)

Mnie tam nudzi CA i dla mnie każd urozmaicenie będzie dobre choć tęsknie za czasami gdzie był tylko DT i Cabin fever ;).

Ca zaczeło sie sypać odkąd to z zołnierzy zaczeły apteczki wylatywac :0

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

"Parioda parodie pogania"

Elitarne żarty na pełnej lini.

Mym zdaniem ciekawe to, ale exp nadal jest niski więc kolejny projekt nexona ssie.

A największa beka z piły...

Atakujesz czymś co nawet się nie kręci xD

Opublikowano

Mi zaraz Combat będzie bardziej podchodził pod Warface... Bo też są tam takie roboty...

@UP

OMG co to za interface w tym robocie -.-

Opublikowano

jeszcze sie taki nie narodził co by każdemu dogodził

Nie zmieniają całej gry tylko coś dodają nie zmieni to wpływu na waszą obecną rozgrywkę więc nie wiem o co tyle szumu

Lepiej jedno więcej niż mniej

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...