Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra od nowa ninja na s26

Petitki-Lubisie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Zastanawiam się nad grą ninją na solarze, a niestety nie mam dobrego eq. Jedyne co mam, to złote buty 1k pż i kremowe ubranie 1,5k pż. Na początek mam też sejmitar+7, a do wymiany za maske kolczą mam żelazny+7.

Na s13 mam też kilka itemow do wymiany na itemy na soalrze. Są to tyra+9 kd def+3, kosa bojowa+9 , bransoletka miedziana+6 20% na zwierzęta i jakies pierdoły typu 10kk i jakies ku duchowe/silne.

Co myślicie o rozpoczęciu gry na ty serwerze i czy ktoś mógłby mi jakoś pomóc na początku ;).

Z góry dziękuję i pozdrawiam ;).

Opublikowano

Serwer nie jest w sumie taki stary, bo jeden z nowszych.

Możesz zacząć tam grę śmiało, dla zarobku możesz zrobić dropka 35lv na metki w m2, albo do Imha z 6/7 do 20 lv.

Opublikowano

Dodam, że mam woja body 35 lvl z bojem(zdechł), ale tylko aura m1, a berek na 14 pkt, więc potrzebowałbym O.Z. wiru, 3stronnego i szarży. Niestety z eq to mam tylko zelaka+7 i butki 1k pz ;/

Opublikowano

Spokojnie można tutaj zagrać :) na zarobek zrób sobie na razie konto z 10-15lv i daj tam jakieś eq i bij metki po m1 15-20lv potem pójdziesz do m2 zarabiać tak samo na metkach 25-30 lv opłaca się tam grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...