Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]nowy bot

H@RDKOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na allegro pojawil sie nowy bot? Gość sprzedaje go za 20 zl. Na allegro wystarczy wpisac dark orbit. Konieczny jest odstep. Czy to jakis fake czy ten bot dobrzedziala?

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

Myśle żę FAKE !!!!!

Bot nie ma oficjalnej strony bezsensu to pewnie jakaś podróbka Boxybota i tyle nie polecam !!!!

Opublikowano

Pewnie chodzi o to:

http://allegro.pl/dark-orbit-bot-dla-poczatkujacych-i-nie-tylko-i2469903087.html

Jabym nie kupił pierwszy, ale gość może coś ma :).

obraz24.png

Opublikowano

Też mnie to zadziwiło i jeszcze ten obrazek żółty, ale gość dalej pisze, "jak wiadomo w skrzynkach znajdują się także również zbierane kredyty i energia."

Faktycznie może zbierać cargo, ciekawe może w AutoIt zrobił żeby latał po mapie i klikał xD.

obraz24.png

Opublikowano

Koleś zrobił multi konto na allegro i ma pozytywy -_- brak strony,

Opcja "Płacę Allegro" jest zapłatą bezpieczną aczkolwiek przesłanie pieniędzy trwa nawet do 14 dni

płacę z allegro trwa 3 dni góra ZAWSZE.

sygnacu.jpg

Opublikowano

To jest dobry przekret. Wszedlem na strone all... i cos mi sie nick kojarzyl. Kilka tygodni temu ta osoba wystawiala uzywanego KBOT no GG i niby to zoba sprzedawala bo maz wyjezdzal do pracy zagranice. Teraz pisze ze pracuje jako programista i zajmuje sie strona ekonomiczna gry darkorbit cos czuje ze to bedzie zwykly Boxy w innej oprawie graficznej. No i najwazniejsze pytanie co z aktualizacjami ze strony tego chlopka, bo nie wydaje mi sie ze beda one regularne i robione od razu po wejsciu nowej wersji klienta :) Pozdrawiam

61694148.png

Opublikowano

Koleś zrobił multi konto na allegro i ma pozytywy -_- brak strony,

Opcja "Płacę Allegro" jest zapłatą bezpieczną aczkolwiek przesłanie pieniędzy trwa nawet do 14 dni

płacę z allegro trwa 3 dni góra ZAWSZE.

jak płacisz z allegro to kasę ma od razu na koncie to ja nie wiem skąd mu się wzięło te 14 dni chyba z dupy

pozdrawiam po co kupować jak masz za free boxybota

Opublikowano

albo fake alboo jak kupisz koleś da ci naprawdę bota ale "boxybot'a" hehe już nie raz tak było na allegro że kolesie sprzedawali boty które są darmowe i to jest legalne i zawsze znajdzie jakiegoś lajka który to kupi ;p

napiszę do niego że jestem zainteresowany kupnem ale muszę zobaczyć jak on działa żeby mi screeny tego bota przesłał albo filmik na YT zobaczymy co odpisze

Opublikowano

Odkąd niby w cargo jest urka? Zresztą na pl2 wystarczy polatać chwile z zbieraczem skrzynek w PECIE na 3-4, tyle tam botów że w 10 minut golec ma pełną ładownie

Opublikowano

hahahahahah patrzcie cominapisał

w tym linku zobaczy pan jak wygląda to wizualnie aczkolwiek przypominam iz ja sprzedaję bota ze względu na manipulację w nim i obsługę, tz boxybot jako surowa darmowa wersja jest wykrywalna w 100%. Ja dodatkoow wprowadzilem modyfikację pozwalające na ukrycie statku przed statkami administracji i wiele innych w tym poszezony czas latania i powielona ilość zbieranych skrzynek.

Co do drugiej częsci pytania odpowiem iż moja wersja ze względu na rozpowszechnianie ma ograniczenie komputera, zainstalowana na jednum komputerze nie będzie działała poprawnie na innym aczkolwiek można na jednym bocie otworzyc kilka kont na raz.

Treść wiadomości

Witam

jestem zainteresowany kupnem tego bota ale dla bezpieczeństwa chciał bym najpierw zobaczyć jak on wygląda i działa mógł by mi pan wysłać screeny tego bota jak lata jak wygląda ?? może jakiś filmik na YT z pańską prezentacją tego bota ? :)

A i czy ten bot ma jakieś zabezpieczenie ?? tzn tak jak kbot czy ibot że działa tylko na 1 konto ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...