Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mac'Donalds - szczęśliwa wpadka dla klientów.

Yuos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewna amerykańska mama wróciła z MacDonald'a z swoją dwójką dzieci w wieku 6 i 8 lat.

Zamówiła 2 zestawy Happy Meal z skrzydełkami kurczaka i chamburgera z frytkami dla siebie i swoich dzieci.

Podczas konsumpcji zamówionego zestawu jej 6 letnie dziecko było bardziej zainteresowane frytkami niż mięsem, dlatego też mama postanowiła zjeść skrzydełka z kurczaka swojego dziecka.

Bez zastanowienia co robiła poczuła w ustach nienaturalnie twardą kość którą okazał się dziób kurczaka!

Jakeż było jej zdziwienie gdy zobaczyła że własnie odgryzła głowę ptaka który został przyrządzony jak zwykle skrzydełka.

Natychmiast zawołała obsługę lokalu w celu złożenia skargi. Nikt nie wiedział jak to mogło się stać i zwrócił pieniądze klientce.

Jednak oburzona mama na tym nie przystała wniosła wniosek do prokuratury w którym żąda 100 000 $ rekompensaty za stratę moralną.

Jest to już kolejny przypadek gdzie w barach typu fast food, ludzie znajdują niepożądane przedmioty.

Screeny:

kurczak_150x100.jpg

glowa2_150x100.jpg

Co o tym sądzicie?

Wg mnie 100tyś dolarów za chwilę obrzydzenia to dobra cena.

Sam chciałbym trafić na taką głowę :P

Opublikowano

Ludzie i tak będą jedli tego typu świństwa. Robią to z lenistwa. Wszystko podane na tacy.

Opublikowano

Hyhy, tydzień temu miałem ochotę na fastfood. Teraz, po wielu przeczytanych tekstach, nawet bym nie spojrzał na budynek z tym gównem.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ale wiesz, że ten "news" ma ze 3 lata?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Hihi, zawsze omijam mc donald i kfc z dalekim łukiem, w 1 gim nauczyciel powidział nam co i jak w tym mc donald ... jego żona tam pracowała ;] nigdy ale to nigdy nie jadłem tam tego świnstwa ;]

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

jak to czytałem to zbierało mi się na wymioty :unsure:

dlatego nie jedzmy w tych kfc, burgerkingach i tych mcdonaldach

1336680609.png

Members

Opublikowano

Ja to wpierdalam w mcdonaldzie i kfc ile wlezie. :D Ten news to też mógł być fake... Nigdy nie ma 100% pewności. Mogła tą głowę ze swojej torebki wyciągnąć. xD

Opublikowano

No i co z tego? Jeśli ktoś to lubi to dalej będzie chodził jeść. Sam przyznam że jadłem w McDonaldzie ale tylko kilka razy 3-4 ale gdyby była okazja to chętnie z kumplami bym się wybrał. Na tym świecie już nic mnie nie zdziwi i mało co mi obrzydzi jedzenie ;)

PS. Widzę że autor tematu jest na czasie :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

nie wszystko w maku i kfc jest złe - proszę was . Wiadomo , że nie jest to najzdrowsze i najlepsze pożywienie ale niczym się nie różni od mrożonej pizzy z biedronki .

Człowiek jak świnia , wszystko zje i to prawda . Zależy czy chce się zdrowo odżywiać i pożyć 5/10 lat dłużej :D

Opublikowano

Ostatnio jakaś babka się poparzyła kawą, bo była kilka stopni za ciepła. Zażądała kilka milionów USD odszkodowania. Z tego co widzę to w US często tak wyciągają rekompensatę.

//Zakaz gifów-Dektored

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

I co z tego? Raz na jakiś czas się trafi taki przypadek i odrazu afera.

Szczerze to wkurwiają mnie tacy ludzie co chcą 100k $ za "stratę moralna".

Babka korzysta z okazji i chce trochę z nich kasy wydoić....

Osobiście nie stołuję się w fastfoodach ale drażni mnie takie nieprzychylne nastawienie wielu ludzi do nich.

Każdy ma prawo jeść to co chce. Nie ważne czy jest zdrowe czy też nie.

Tyle w temacie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ojeju , ale macie problem ... Poza tym co się dziwicie jak wasze nuggetsy są robione z gniecionych kur ... Wgl. teraz kurwa na mpcforum pierdolicie że wy tacy zajebiści i nie jadacie w fastfoodach a tak w realnym życiu to wpierdalacie ile wlezie , wiem że zaraz będzie "hejting" na mnie ... I opowiem wam jeszcze taką historie o moim koledze po prostu miał na skrzydełkach włosy, i przez miesiąc miał jedzenie free w kfc ;)

Ja jadłem jem i będę jeść w fastfoodach ;d

Cześć.

Opublikowano

Hahaha.

Ja bym tą głową szmyrgnoł w sprzedawców.

10 tyś to dobrze se wymyśliła.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Ja to wpierdalam w mcdonaldzie i kfc ile wlezie. :D Ten news to też mógł być fake... Nigdy nie ma 100% pewności. Mogła tą głowę ze swojej torebki wyciągnąć. xD

jebany grubas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...