Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mieciu0077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem zacząć grać w Metina (polski serwer globalny) ale nie wiem ja jakim świecie stworzyć postać.

Chciałem grać wojownikiem body i szukam serwera na którym:

• są najtańsze ku dla bodego
  • najtańsze eq dla bodego
  • ogólnie niskie ceny jak w biedronce :;P

Jeżeli są np. 2 takie światy to piszcie oba ;)

Za każdą logiczną wypowiedź najlepiej z jakimś przykładem nagradzam like

Pozdrawiam

mieciu0077

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Nie wiem czy Ci dobrze doradzę ale najlepiej zagrać na Solarze ,który wyszedł niedawno =)

Gdy serwer jest nowy są niskie ceny jak to napisałeś ,,jak w bierdronce " ;D

Jeżeli ja miałbym zaczynać na nowo zacząłbym na nowiutkim serwerze ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o królestwo to najlepiej Grać w Jinoo tam gra przeważnie dużo graczy ale tak że dużo graczy gra w Shinsoo, a jeżeli chodzi o serwer to najlepiej S26 Solar jest tani i gra dość dużo graczy.

Opublikowano

Najlepiej będzie na s26.

Serwer jest niby nie taki stary i ceny mogę być jeszcze w miarę.

Ja polecam jeszcze Kirian/Phobos.

Opublikowano

A królestwo niebieskie ?

Bo zawsze grałem na czerwonych, ale jeśli w niebieskim jest o wiele lepiej to chyba mogę się przestawić... ? :unsure:

1351969276-U240495.png

Opublikowano

@UP

Ja też zawsze w Shisnoo grałem, ale w Jinoo może być całkiem ciekawie.

Jakoś się przyzwyczaisz, a plusem jest to, że może być tam więcej sklepów.

Opublikowano

A ja mam też postać 42 lvl na gromo (s10) i pamiętam że tam z kolegą chodziłem do niebieskich i żółtych kupować coś bo taniej.

To u czerwonych tak drogo ?

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Polecam s26. Niedawno wyszedł i ceny są jak na tę chwilę bardzo małe. Drop kamole bodym, a w późniejszym czasie będziesz sprzedawać na wysoką cenę, bo narazie są tanie jak barszcz. Wybierz królestwo Jinno lub Shinsoo bo tam jest dużo ludzi.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Solar Solar kierujecie sie tym że tam ceny są najniższe tak ? Ale to wcale nei znaczy, że jest najtaniej

-.-. Dajmy na to aura stoi na serwie jakims tam 1kk a na innym 20kk i niby na tym co 1kk stoi jest taniej ale to błąd bo na tym co 1kk stoi trudniej jest uzbierać kase.

Tam gdzie są wieksze ceny więcej możesz zarobić przez co itm stają sie tanie dla Ciebie

:).

Opublikowano

Polecam S25/S26.

Nie ma czegoś takiego, że na jednym serwerze jest taniej na na drugim drożej, wszystko zależy od inflacji ale pewnie tego nie zrozumiecie :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ok, dziękuję wszystkim za opinie.

Temat zamykam, postać stworzyłem, jeśli ktoś chce przekazać mi jeszcze jakieś informacje dotyczące tego o co pytałem pisać na PW ;)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

A królestwo niebieskie ?

Bo zawsze grałem na czerwonych, ale jeśli w niebieskim jest o wiele lepiej to chyba mogę się przestawić... ? :unsure:

wiesz... ja zawsze gram na privach w schinsoo, ale na globalu trzeba robić wyjątki. Jinno będzie najlepszym królestwem, bo jest tam dużo sklepów, a jak ci nie pasuje jinno to chunjo, bo przeważnie też jest w dzień dużo sklepów :)

1336680609.png

Members

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...