Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jae Online | 120 Cap | 13D Items | Free Silk | PvP Server | Active Team |

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktoś jak można normalnie to ściągnąć ? w partach nie da się bo usunięte, a gdy ściągam full clienta przerywa przy około 400 MB ;/

Opublikowano

wejdz na glowna strone jae i w download masz 2 linki , z firehosting.org rozlancza sie download, lecz z tego 2 nie choc duzo wolniej sie sciaga

Opublikowano

"Server open, if anybody who knows someone that gets stuck on character screen please tell me. "

Jak ktoś ma buga pisać na epvp :P

Opublikowano

wrzucilby ktos data.pk2 ? bo mam blad ze nie mam avatarów ttych nowych ;c

a jak pobieram full clienta to na 90%+ jest blad i jak daje wznów to mam plik 11kb i jest napisane ze plik pobrany

#

juz jest git.

Nowicjusz
Opublikowano

powiem tylko tyle, serwer jest do kitu, i nie grałem nigdy na takim badziewiu, co chwilę offline na minute czy dwie może online, ale są takie lagi, że nic nie da się zrobić i za chwilę znowu wyłączają i jest tak cały czas. NIE POLECAM !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat zamknąć i usunąć. Server zamknięty Owner pracuje nad odnowieniem FalconSro z wszystkimi starymi kontami etc..

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ty sie lepiej interesuj swoim serwerem i jego promowaniem. Ciekaw jestem ile bugow z fusiona ktore raportowalem zostalo naprawionych.

Pozdrawiam: Yoshimaru

Opublikowano

@UP

Ty sie lepiej interesuj swoim serwerem i jego promowaniem. nierozumiem. Jeżeli mam server to znaczy że mam siedzieć 24h na Serverze i patrzyć na zegarek?

Znam Ownera tego servera i wiem że definitywnie tego servera nie będzie to po co tu masa postów. "LOL DZIAŁA?" jeżeli może zostać zamknięty

TIOiE.jpg

Opublikowano

Zamykam temat skoro jest jak mówicie , dolar takie sprawy na pw , bo tworzy się flamewar , a tego nie chcemy , serwer nie powstał , więc jak możesz już hejtować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...