Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Mechanizmy #3 Samoodbudowująca się ściana

Andreass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WON Z TYM JEBANYM GÓWNEM. ŚCIĄGNĄŁEŚ TO OD BLACKvTEN'A KURWA ! WYPIERDALAJ DO AFRYKI PORZECZKI Z PALMY OGÓRKOWEJ ZRYWAĆ KURWA. I WIĘCEJ DZIECI JEBANE MI NIE ŚCIĄGAĆ MIECHANIZMÓW OD BvT BO ZAJEBIE JAK SIEDZĘ SIEKIERĄ KURWA. OBIECUJE. WIĘC CO TU JESZCZE ROBICIE !? WYPIERDALAĆ !!

http://www.youtube.com/watch?v=lsfdWzt90bs&feature=plcp

jeśli admin/mod da mi za to warna to pozdro serdeczne i wpółczuję gimbowości,

Opublikowano

@up widzę że masz coś z głową nie wiem co chcesz od tego poradnika ze tak go dissujesz jak i tu jak i na youtube. Moim zdaniem poradnik jest dobry na serwery z frakcjami na których działa tnt.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@ZaguG

Wypierdalaj cwelu jebany skurwysynski niedorobiony metińczyku

@rybeusz

Przegladałem do 3 stron i nic nie znalazłem ..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up Cóż, nie dziwię się że nie widziałes drugiego takiego tutoriala w tym dziale bo jesteś taki tępy, że czytać nie potrafisz. I powiedz mamie żeby takich wulgaryzmów za ciebie nie pisała np.

. Tylko ściągać od innych potrafisz. Fajnie nie?
Opublikowano

@ZaguG

@rybeusz

Przegladałem do 3 stron i nic nie znalazłem ..

O sobie mówisz ? Mój nick pisze sie inaczej, naucz sie 13 latku. Wymysl coś własnego a nie ściągasz od lepszych od ciebie. To ty dziecko powinieneś dostać Warna i bana nie ja... Co cię obchodzi mój Metin ? Jeśli byłem pierwszym właścicielem konta GoToSleep (1 char z 99 levelem w polskim Metinie, na Monastyrze) to mam powód do dumy. Sorry za konwersje polskich znaków w cytcie, ale iPad mi zmienił.

Powtarzam UCZ SIE dziecko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...