Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie dzieje?

DjCris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. Mam problem !!!!! z metinem

gdy chce zagrac na obojetnie jakim serwerze metina mam takie postacie

post-436574-0-20952300-1342041665_thumb.png

mam to przez jeden program do grafiki ktory musze miec a nazywa sie Catalyst Control Center

Radeon Graphics AMD

Opublikowano

Spróbuj zrobić resinstall karty graficznej(czyli wgraj ją od nowa), a następnie zainstaluj od nowa metka.

Opublikowano

Spróbuj zrobić resinstall karty graficznej(czyli wgraj ją od nowa), a następnie zainstaluj od nowa metka.

Karta graficzna nie ma nic do tego, to ustawienia standardowe Clienta gry.

Opublikowano

Ja bym spróbował wgrywać nowe textury postaci, ale piszesz, że masz to na każdym serwerze.

Skoro masz to przez program Catalyst Control Center Radeon Graphics AMD, to tylko i wyłącznie jego wina.

Proponuje w nim pokombinować, niestety tutaj Ci w tym nie pomogę, ponieważ nie znam takiego programu.

Ostatecznie możesz próbować coś z kartą graficzną, lecz wątpie aby to pomogło.

Opublikowano

to juz nie wiem co robic xD mam windows 7 i wgrany sterownik do grafiki dzieki ktoremu moge grac w cs'a na openGl . lecz chce troche pograc w metka ale jesli odinstaluje ten program to mi nie bd dzialac cs a metek dziala poprawnie

Opublikowano

W takim razie musisz poszukać innego programu, który umożliwi Ci wybór grafiki OpenGL, a nie zakłóci działań innych programów, lub wybrać - Metin, albo CS. =)

W końcu sam piszesz, że Metin wtedy działa poprawnie.

Opublikowano

hmm obie gry lubie :D

Ja również, lecz nie wiem w czym masz problem z grafiką OpenGL, chyba że wykonujesz bh, ale to już dyskusja na inny temat.

Jeżeli będziesz miał jeszcze jakieś pytanie, pisz.

Opublikowano

Up

nie da rady wylaczyc tego to jedynie mozna odninstalowac a to zabawa ok 20 min a szkoda mi na to czasu bo to wlacza wylacza i wlacza windowsa + robi aktalizacje

.. eh teraz to zjebalem cs nie chodzi a metek chodzi xD

musze cs'a sciagac odnowa bo nie mam instalki

Opublikowano

Usuń ten program do grafiki i wgraj nowy.Wgraj jeszcze sterowniki do karty graficznej.Jak nie będzie działać to raczej jest potrzebna nowa kartę graficzna. Ja tak sądzę. :ninja:

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Zainstaluj inny program od OpenGL.

Doinstaluj net.framework najnowszy i service pack najnowszy.

Na czas metka wyłączaj program w procesach w menedżerze zadań.

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...