Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft problem serwer - chunki - daje lajki

Goettlicher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam dedyk na slotexie, ale czasem się tak dzieje, że ping jest ok, sprawdzam również komendą w grze, ale chunki nie ladują...

mam 23 pluginy na 1024ramu (20 slotów)

Pozdrawiam! daję lajki.

Opublikowano

Wiesz co, zależy, jakie to pluginy. Radziłbym Ci raz, ale tak porzanie zrobić reset serwa. Następnie wgrać plugin: NoLagg Chunks - powinno pomóc. Zmienia on algorytm na ładowanie sie chunk'ów :)

@EDIT:

@Down 1 i 2 ...

Dlaczego kopiujecie moją odpowiedź? A moze inaczej.. dlaczego powielacie tą sąmą ( w tym przypadku moją ) odpowiedź? .... To jest spam :)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Ja mam na moim 30 pluginów i all działa

wgraj no laggs i tego typu plugin powinno być git a na slotex i na ownserver nie polecam bo to dupny hosting :)

Opublikowano

Ja polecam wgrać plugin NoLaggChunks :) Na moim serwerze też miałem taki problem, wgrałem oto ten plugin i jest idealnie :) Ostatnio autor chyba zablokował plugin, bo chciałem go pobrać i nie było linku, ale na szczęście znalazłem wtyczkę gdzieś na dysku... Jeśli chcesz wrzucę go gdzieś i dam Ci linka :)

Opublikowano

Do kolegów wyżej:

- np. w pewnym momencie chunki się wgl. nie ładują, ale ping jest ok, czyli rozumiem, że to pomoże?

Pozdrawiam! Mr.Light, byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Po 1 zmień hosting wziełeś chyba najgorszy host jaki jest ;// nie stać cie na mineserv.eu?

77.79.250.147:25565

Najlepszy serwer Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...