Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się

WiPeKKK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy opłaca się robić misje na 1 lv za która dostaje się drewnianą biżuterie . Misje robić tylko dla ciekawych bonów jakie mogą się trafić. Mówię tu o setkach postaci.

wipek.pl

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli gramy od początku i ta postać na której grasz będzie przeznaczona na zawsze to polecam robić misje. Zawsze coś się przyda!

Opublikowano

W sumie to jak masz czas i chęci to śmiało, czemu nie.

Ja kiedyś takim sposobem miałem +10 siły w mieczu na 1 lv, albo 1,5k HP w mnisiej z misji.

Opublikowano

Jeżeli nie nastawiasz się na robienie prawie każdej misji głównym kontem,to nie bardzo jest sens tracić czas żeby robić 100 kont i czekać na bon.

Opublikowano

mi chodzi o misje u strażnika dostaje sie : losowo branze, naszyjnik albo kolce. specjalnie mi na tym nie zalezy bo z nudów to robie a i nie gram od początku

wipek.pl

Opublikowano

Jest to żmudna praca, i pewnie będziesz jęczał jak będą jakieś denne bony, ale lepiej coś niż nic.

Sam kiedyś dropłem na PL z tego questa 1,5k hp :D

Jak nie masz żadnej postaci i eq a chcesz zarobić to się opłaca.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Wlacz 5 exp botow na 6 lvl idz na dziki i zbieraj drop wieksza szansa :).

Opublikowano

Rób te misje jak z nudów. Mi wyleciało raz w mnisiej 2k PŻ :)

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

ja lubię robić wszystkie misję, ma się potem puste okno i przynajmniej zabija nudę

warto robić wszystkie ;)

1336680609.png

Members

Opublikowano

Rób wszystkie dla pozbycia się ich. Zresztą przyjdzie czas, że najdzie Ciebie ochota na zrobienie kilku misji.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...