Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki program do nagrywania filmikow z gier

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wiec tak jak w temacie znaccie jakies dobre programiki mowie odrazu ze nie FRAPS prosze o Pomoc!!

z góry dzieki ^^

POMOZESZ? DAM LIKE :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Fraps wpierdala miejsce na dysku jak nie wiem co 0_0

Polecam

*DxTory - nie używam ale mój kumpel używa i chwali

*BandiCam - ja uzywam i chwalę :D tylko nie łapie mi niektórych gier ,to wtedy wystarczy odpalić go ponownie ;)

oba żrą b.mało miejsca w porównaniu z fapsem (mi 20 minuityw materiał z Bandicama zajmuje około 4-5GB a z frapsa to około 50GB LolZ :D)

Opublikowano

Fraps wpierdala miejsce na dysku jak nie wiem co 0_0

Polecam

*DxTory - nie używam ale mój kumpel używa i chwali

*BandiCam - ja uzywam i chwalę :D tylko nie łapie mi niektórych gier ,to wtedy wystarczy odpalić go ponownie ;)

oba żrą b.mało miejsca w porównaniu z fapsem (mi 20 minuityw materiał z Bandicama zajmuje około 4-5GB a z frapsa to około 50GB LolZ :D)

Też polecę BandiCam'a.

Okey DXtory niestety tez zajmuje tyle ile filmiki z frapsa 2 min filmik zajmowal mi juz 600mb :( ale ok jeszcze bandicam wszystko ladnie tylko ze: mam spowolnione tempo gry

Moze wiecie co zrobic moze cos w opcjach sie pomieszalo ????

Opublikowano

Teraz zainstalowalem Gregona dobrze nagrywa np. minecraft jak nie nagrywam mam 70fps a nagrywanie np.dxtory bylo 10fps :/ w bandicamie bylo ok. 20fps (tylko ze bylo troche ciemno) no i jak znalazlem Gregona to przy REC mam od 11-40fps, najczesciej mam 25-32fps wiec git i malo zajmuja jak dalem sobie na full HD to 3min filmik zajmuje 500mb w FULL HD :D jak na normalu to ok. 300mb

Bezimienny masz LIKE! ;)

Zamknac Temat !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...