Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] boty do Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje boty ktore sie ustawia i one wchodza na serwer Minecraft co chwile i mozna zlagowac caly serwer :)

Prosze o podeslanie jak ktos zna takie :)

Dzieki ;]

Opublikowano

Nie wiem poco lagować komuś serwer... Naprawdę pomysły ludzi czasem mnie przerażają.....I raczej nikt jeszcze nie wymyślił tak bezsensownego bota...

gotogot.png

TETRAHYDROCANABINOL POZYTYWNY STAN NAWINĄ

....LECĄ Z MEJ GĘBY KOMULUSÓW KŁEBY....

Opublikowano

DrJoint ja akurat nie chce do tego celu tylko do nabicia rankingu ale sa takie boty bo widzialam na 1 serwerze wlasnie uzyli zeby zlagowac serwer i w okolo minute bylo max botow na slotach o0

Opublikowano

To musiał być haker, napisał sobie bota i szpani. Nie ma takiego bota, a jak jest, to napewno nikt go nie da.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Pytalam go mowil ze znalazl na internecie ale nie przez Google ;/ A to naprawde dobre bo ustawial to co chwile boty wchodzily wychodzily i mozna latwo w rankingu podskoczyc ;/

Opublikowano

jest to hack a dokładnie z hakowany client gry nazywa się ''nodus v9.4'' uruchamiasz go i jak wchodzisz na serva i musi cie lognac i dajesz (auto login) i masz :D

Licze na like :)

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...