Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nyx

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jak to z tym jest misje się robi w nim po koleji? Za każdą coraz więcej PD jest?

Jak go świeżo wprowadzili to pewnie są jakieś bugi znacie jakieś lub niech ktoś napisze na PW jak zna :) będę wdzięczny.

obraz24.png

Opublikowano

Witajcie, jak to z tym jest misje się robi w nim po koleji? Za każdą coraz więcej PD jest?

Jak go świeżo wprowadzili to pewnie są jakieś bugi znacie jakieś lub niech ktoś napisze na PW jak zna :) będę wdzięczny.

możesz jeżeli jeszcze nie robiłeś misje spędz na wrogiej mapie rodzimiej 48 h bo nyx ma strefe dla all graczy i moze zaniedlugo to zdejma więc lepiej robić sobie tą misje :D
Opublikowano

Szkoda, że jeszcze 16 nie mam na tym koncie :/.

Ja to mam pecha, kupiłem podwajacz boxów na 3 dni i akurat tuż po aktualizacji dostałem, a aktualicacja bota będzie pewnie trwać ze 3 dni ;/.

Działa jeszcze ten bug na podwójną nagrodę za wrota?

@UP Codziennie dostajesz nową.

obraz24.png

Opublikowano

Szkoda, że jeszcze 16 nie mam na tym koncie :/.

Ja to mam pecha, kupiłem podwajacz boxów na 3 dni i akurat tuż po aktualizacji dostałem, a aktualicacja bota będzie pewnie trwać ze 3 dni ;/.

Działa jeszcze ten bug na podwójną nagrodę za wrota?

@UP Codziennie dostajesz nową.

jaki bug? możesz to opisać ?

Opublikowano

@up Są dwa bugi , ale jeden działał na początku nowego klienta , a drugi chyba jeszcze działaa

Chodzi o omijanie fali , podlatujesz do wszystkich np: Małych krych we wrotach i walisz kamikadzie tak , żeby all dostały potem cie zabijają tracisz , zecie , ale już tej fali nie masz mam nowa ;D

WojakPL

Opublikowano

@up Są dwa bugi , ale jeden działał na początku nowego klienta , a drugi chyba jeszcze działaa

Chodzi o omijanie fali , podlatujesz do wszystkich np: Małych krych we wrotach i walisz kamikadzie tak , żeby all dostały potem cie zabijają tracisz , zecie , ale już tej fali nie masz mam nowa ;D

działa w każdej fali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...