Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Detected]SpeedHack !

Gość TheMorteMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem jak można do tej gry używać hacków... ta gra polega na rozrywce jak każda inna w tej polega to na tym że testujesz postacie kupujesz je walczysz i kupujesz następną .. a jak użyjesz hacków to masz już po zabawie z gry tylko latasz i wygrywasz co to ma być? żenada. . + w dodatku z tego co widze baniki są więc super.. wyobraźcie sobie że koleś wam wbija na hacku i rozwala minotaura .. i co w min przegrana i po grze.

Opublikowano

Jezuu, ale mnie wasz płacz rozśmiesza... Siedzę przed tym komputerem i czytam te wasze durne komentarze typu "O jej!! nie wiem jak można używać do tej gry hacków, jest po zabawie".. Kurde, zrozumcie, że to forum jest o hackach, więc przestańcie na silę pieprzyc głupoty. Ktoś kto naprawdę gra w tą gre sam zrozumie, że nie opłaca się cheatowac, bo jest ban...

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Ludzie, to jest MPC - Multi Player Cheats, nie dziwcie się, że tu są wrzucane hacki, choć i tak ich jest mało.

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Długo na tym nie pogracie, bo po chwili jest ban, także jak ktoś chce tylko na chwilę sprawdzić to proszę, ale niech nie liczy, że będzie cały czas na tym grac.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...