Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]koniec z open stealth

zuski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to wysyłaj kase jak jesteś aż taki głupi i uzależniony do tej gry :)

Jeśli ludzie wydawają kasy na boty do czemu nie na płatnego OS-a?

I w tym kontekście to ty jesteś idiotą.

Opublikowano

jest nowy program do zbierania palladium, ale jak się nazywa nie mogę wyjawić, nie chcę by go śledzili

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

jest nowy program do zbierania palladium, ale jak się nazywa nie mogę wyjawić, nie chcę by go śledzili

"by do śledzili" tym mnie zabiłeś :D myślisz, że BP wie kto na czym lata ? Nazwa itd ? -_-

sygnacu.jpg

Opublikowano

Boże który już to temat? Tak OS stał się wykrywalny dlatego nie jest aktualizowany... Ale macie jeszcze kerkave i merkave

Opublikowano

Jeśli ludzie wydawają kasy na boty do czemu nie na płatnego OS-a?

I w tym kontekście to ty jesteś idiotą.

Ja kasy na gry nie wydaję jak Ty, więc kto tu jest idiotą ;)

Zbieram Like!

Opublikowano

Jak ja lubię czytać wasze posty:D

*OpenStealh nadal będzie aktualizowany, ale czy będzie płatny... okaże sie:p

*Nawet bociarze wydaja kasę na grę/boty, zacytuje: ,,tanie mięso psy jedzą'' czyli żę: nie wydajesz kasy-wolno się rozbudowujesz / darmowy bot-ban

jest nowy

program

do zbierania palladium, ale jak się nazywa nie mogę wyjawić, nie chcę by go śledzili

BP wie jakie są programy i to jeszcze lepiej od was, ale nie chcę im sie nic z tym zrobić bo im za to nie płacą:D A co do tego programu, to pijawki won z forum;p

Ten program to chyba antystealh2, ale nie jest pewien gdyż nie gram już w do i nie pobierałem go:p Gdzie go znaleźć? Rosyjskie forum:p

Opublikowano

OpenStealth isn't down, we will make a new version within a few days. So it doesn't dead !

jakieś konkretny link proszę do tej wypowiedzi :)

Jak ja lubię czytać wasze posty:D

*OpenStealh nadal będzie aktualizowany, ale czy będzie płatny... okaże sie:p

*Nawet bociarze wydaja kasę na grę/boty, zacytuje: ,,tanie mięso psy jedzą'' czyli żę: nie wydajesz kasy-wolno się rozbudowujesz / darmowy bot-ban

BP wie jakie są programy i to jeszcze lepiej od was, ale nie chcę im sie nic z tym zrobić bo im za to nie płacą :D A co do tego programu, to pijawki won z forum;p

Ten program to chyba antystealh2, ale nie jest pewien gdyż nie gram już w do i nie pobierałem go:p Gdzie go znaleźć? Rosyjskie forum:p

rosyjskie forum brawo największe i najbardziej z publicznych forów zaczyna się na literkę "P" i nie jest rosyjskie.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...