Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściny co kilka min.

Cannon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tmacie. Mam sciny co kilka min na okolo minute. Czy moze byc to spowodowane ?

Zadawajcie pytania, a ja bede na nie odpowiadal i jakos moze rozwiaze sie problem.

Opublikowano

Hmmmm ja też tak miałem żadnego reinstala nie rób po prostu wyłącz dźwięki a jeśli masz wyłączone to zrób to co mówi @up :)

A jak nadal nie działa to znaczy że masz za słabego kompa, w takiej sytuacji ściągnij optifine mod.

A jak jesteś w netherze i ścina to się przyzwyczaj, bo jak tekstura lawy "przeładowuje się" z czerwonej na pomarańczową to zawsze ścina...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Przeczyść kompa Ccleanerem, zainstaluj GameBooster.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Paramtery mojego laptopa :

6GB ram

Proc ; Intel i5 2450 M

Karta graf. NVIDIA GeForce 555 M ...

PS. nie mam kompa z czego przeczyścić, jak go kupiłem 1 miesiąc temu...

mam odpowiednio skonfigurowanego OPtiFine.

Opublikowano

Może wywal optifine? Przy takich parametrach zamiast podkręcać może ci spowalniać grę

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dobra. ROZWIĄZAŁEM PROBLEM ! W KOŃCU ! FU*K YEA !

Pomogło :

Zaktualizowanie kart graficznych

Przeinstalowanie Javy

Dzięki Wszystkim za pomoc !

Cześć, temacik to zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...