Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Formacja i PP

Qest112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 pytania:

Pierwsze dotyczy formacji rombu, nie wiem czy dobrze zrozumialem.

Mianowicie chodzi o to ze co 1 sekunde bedzie mi przywracać 1% osłony nawet jak mnie coś bije? I Jak mam 300k osłony to co 1sekunde bedzie mi dodawało 3000 osłony?

Twoja osłona regeneruje 1% maksymalnej wartości osłony na sekundę do maksimum 5000 na sekundę. Jednak hitpoints zmniejszają się o 30%.

I drugie pytanie jak dodawaj punkty w Profilu pilota, chodzi mi abym szedł bardziej w kierunku bicie alienów,

Oferuje + :)

Opublikowano

Jeżeli latasz na rombie, to nawet kiedy coś Cię bije, Twoja osłonka się regeneruje. I tak, jak masz np. 300k osłony, to co 1s dostajesz 3.000, jak będziesz miał 500k osłon, to będzie ci dodawać 5k na sekundę.

A co do PP, to nie mam pojęcia.

*

Opublikowano

Kolego "SajberGuru"

Jeżeli latasz na rombie, to nawet kiedy coś Cię bije, Twoja osłonka się regeneruje. I tak, jak masz np. 300k osłony, to co 1s dostajesz 3.000, jak będziesz miał 500k osłon, to będzie ci dodawać 5k na sekundę.

A co do PP, to nie mam pojęcia.

Niestety ale muszę ci powiedzieć że niestety się mylisz . Ponieważ romb ma buga i od razu daje 5000/1s .
Opublikowano

Niby daje 1 % twoich osłon ale u mnie niewiem jak u innych zawsze daje 5k osłon.

latam na zwykłym czołgu 260k osłon i jak biję dk to osłona stoi w miejscu

PL2 VRU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...