Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki konkursu "Pokaż swoją kreatywność - PHP i MySQL."

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadesłane prace zostały sprawdzone. Niektórymi pracami byliśmy zaskoczeni, ale, zdarza się. Tak więc przechodząc do sedna sprawy, oto lista zwycięzców i nagrody, które zdobyli.

1. I ♥ BMX - W nagrodę otrzymuję Gold Membera + Talon na 15%.

2. Hinar - W nagrodę otrzymuje talon na 15%.

3. CODER_BEST - W nagrodę otrzymuje talon na 10%.

Gratuluję zwycięzcom. Życzę sukcesów związanych z tworzeniem stron internetowych :)

Opublikowano

Szczeże zapewne każdy z nas, który składał pracę liczył na Pierwsze miejsce.... No ale dobre i te 3 miejsce w moim przypadku :):D I ten talon mam nadzieje że nie będzie mi potrzebny :P

Także dzięki za konkurs może w przyszłości jeszcze jakieś zorganizujecie :D Może tym razem dla userów, którzy tworzą layout :D

No i gratulacje I ♥ BMX za zajęcie pierwszego miejsca i Hinar za drugie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Niestety - nie będzie takiego konkursu - może 1 osoba będzie umiała zakodować szablon, dodatkowo - jak było w konkursie Reaver'a - wygrała osoba prowadząca firmę... ;)

Chyba, że Syrians coś takiego wymyśli.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

I ja mam Wam dać ten szablon do zakodowania? Pomysł sam w sobie mógłby wypalić, dlaczego nie. Podstawy html i css zna dużo osób zajmujących się projektowaniem szablonów, a wiem, że na forum są takie osoby - widać w dziale Projekty użytkowników forum.

Opublikowano

Aaa... Źle przeczytałem ;P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Pierwszy konkurs był chyba ciut za szybko założony, kiedy dział miał mało userów.

Ja mogę tylko obiecać, że nie będę brał udziału bo to faktycznie, jest ciut nie fair :) Ale z chęcią mogę być w jury ^^

Ogółem, pomysł z najlepiej pociętą grafiką jest bardzo fajny, prosty i łatwy do oceny. Myślę że było by sporo chętnych, ponieważ nie trzeba nic samemu wymyślać.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja ? o.O

Dziękuję,już druga nagroda z tego działu. ^ ^

i uważam że pomysł na pocięcie laya również jest bardzo fajny.

Opublikowano

Dead, informacja o konkursie była dość długo, bo mieliśmy bardzo, bardzo mało chętnych, następnym razem się załapiesz.

Opublikowano

A mój pomysł na konkurs jest taki.

Na przykładowej stronie np. test.pl/skrypt.php

Mamy działanie skryptu. Tj , on coś robi. I zadaniem uczestników jest skopiowanie takiego kodu.

Ale musi być to kod php. Im bliżej takiego samego kodu tym lepiej.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Tylko wiesz, np napiszę kod bardzo długi, bo mam podstawową wiedzę o PHP, a ktoś mający pojęcie zmieści to w kilku linijkach...kod musiałby być napisany semantycznie, z pełną poprawnością...każda funkcja powinna być odpowiednio użyta, rozumiesz.

Opublikowano

Syrians, to wal do mnie :P Wiesz, że ja mogę Ci taki kodzik napisać. Podaj tylko tematyke i na kiedy zrobić mam.

Opublikowano

I ja mam Wam dać ten szablon do zakodowania? Pomysł sam w sobie mógłby wypalić, dlaczego nie. Podstawy html i css zna dużo osób zajmujących się projektowaniem szablonów, a wiem, że na forum są takie osoby - widać w dziale Projekty użytkowników forum.

Czemu nie? Najlepiej zakodowny lay wygrywa. Jestem osobiście za tym, bo można sprawdzić to co tak naprawdę wiedzą userzy o kodowaniu. :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

W naszym dziale? ;> W projektach użytkowników może tak, ale za darmo znów też nie wykonają...

W dziale Tworzenia oraz Projektach są, do konkursu mogą wykonać, jak nie to pomyślimy inaczej, warto spróbować ;>

Opublikowano

Najpierw zróbcie konkurs na layout a potem ten który wygra weźmiecie do konkursu dla coderów żeby go zakodowli :P :D

Napiszcie tam jakiś regulamin że praca która wygra będzie użyta do następnego konkursu :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Teraz będzie więcej, patrząc na to, że wtedy nie każdy miał pomysł na to co robić, albo ktoś komuś coś podkradł. Wypromuje się konkurs to będzie ponad 10 ;>

Opublikowano

Dead, informacja o konkursie była dość długo, bo mieliśmy bardzo, bardzo mało chętnych, następnym razem się załapiesz.

tak wiem że był dość długo ale ja generalnie bardzo rzadko wchodzę na MPC. Więc jak byś mógł to wyślij mi na maila info [email protected]. Wiedziałem o konkursie ale dowiedziałem się dość późno i nie zdążyłbym niczego sensownego zrobić i nawet weny nie miałem :D. Po za tym byłem w środku pisania CMS'a a nie lubię się odrywać od projektu który zacząłem.

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Jeżeli będzie layout, to czemu by nie spróbować. W takim razie pomyślimy i może w następnym tygodni coś wykombinujemy.

Opublikowano

Niestety - nie będzie takiego konkursu - może 1 osoba będzie umiała zakodować szablon, dodatkowo - jak było w konkursie Reaver'a - wygrała osoba prowadząca firmę... ;)

Chyba, że Syrians coś takiego wymyśli.

Lubię mu lizać.

I po co ten bezsensowny post...

~Syrians

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...