Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaco - Radosny Zabójca

MPC Fighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@shai To twoja opinia, a pozwól, że będe miał inne zdanie. Szkoda tylko, że nie wypróbujesz, a już piszesz, że jest źle...

Co do glyphów mam też glyphy magic resist per level, ale z attack speedem lepiej mi się gra, może nie jest to duża różnica, ale delikatnie odczuwalna na pierwszych levelach...

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie :

- Shaco wolna jungla , niby na początku tymi pacynkami zabijesz golema/jaszczurke a potem ?

- Lepiej sprawuje się na linii. On potrzebuje farmy.

Shaco , postrach elo hell / -30 lv.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

dla tych ktorzy muwia ze shaco jest slaby niech sprubuje nim zagrac z tym buildem http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/shaco-ahueahueahue-updating-86236 najlepszy build na swiecie ja robilem wedlug tego nie udalo mi sie mocy trojcy uzbierac bo juz bylo po nich bez mocy trojcy z normalnym atakiem da sie wyciagnoc spokojnie +800hp wiem bo sam killalem a ze kupilem go nauczylem sie nim bardzo dobrze grac a staty mialem 34/1/17 ci ktorzy nie wieza zapraszam do sprawdzenia

Opublikowano

Brakuje mi tutaj podstawy do Shaco jak i większości junglerów, jaką jest latarnia. Nie dałeś też masterek, a w buildzie przyda się trochę pozmieniać, bo 0 survi, co skutkuje natychmiastowym zgonem po stunie. Możesz dodać też mapkę Summoners Rift'a i rozrysować co i kiedy bić. (np. rozrysowaną przeze mnie KLIK [możliwe, że coś źle, ale ja tak jungluje i jest dobrze])

7m9a.png

Opublikowano

@shai To twoja opinia, a pozwól, że będe miał inne zdanie. Szkoda tylko, że nie wypróbujesz, a już piszesz, że jest źle...

Co do glyphów mam też glyphy magic resist per level, ale z attack speedem lepiej mi się gra, może nie jest to duża różnica, ale delikatnie odczuwalna na pierwszych levelach...

Kurwa, u made my day. Jak bym Ci powiedział, żebyś spróbował riven ap to byś spróbował - nie.

Czegoś co z góry wygląda na qpe nikt nie sprawdzi, kminisz?

Ile masz zagranych rankedów mi powiedz albo daj mi swój nick synek, wszystko się wyjaśni.

xxcafs.png
Opublikowano

dla tych ktorzy muwia ze shaco jest slaby niech sprubuje nim zagrac z tym buildem http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/shaco-ahueahueahue-updating-86236 najlepszy build na swiecie ja robilem wedlug tego nie udalo mi sie mocy trojcy uzbierac bo juz bylo po nich bez mocy trojcy z normalnym atakiem da sie wyciagnoc spokojnie +800hp wiem bo sam killalem a ze kupilem go nauczylem sie nim bardzo dobrze grac a staty mialem 34/1/17 ci ktorzy nie wieza zapraszam do sprawdzenia

Mózg ci pracuje? No chyba nie. MOBAFIRE TO NAJGORSZA STRONA O LOLU W CAŁEJ SIECI WEB. Build pod -30lvl. Co z tego, że kryty 800 jak masz 1900hp i ich ad carry ma cię na 2 hity...

Wyjdź stąd i nie przychodź, dopóki nie zrozumiesz swojego błędów

Opublikowano

czlowieku jestes zjebany czy co sprubuj sobie a nie mobafire to najlepzsa strona z buildami mnie na 2 hity nie maja a taki jak down jak ty nigdy nie zrozumie ze shaco jest dobry jak sie umie nim grac a taki zjeb jak ty to raczej nie umie zadna postacia grac

Opublikowano

Mózg ci pracuje? No chyba nie. MOBAFIRE TO NAJGORSZA STRONA O LOLU W CAŁEJ SIECI WEB. Build pod -30lvl. Co z tego, że kryty 800 jak masz 1900hp i ich ad carry ma cię na 2 hity...

Wyjdź stąd i nie przychodź, dopóki nie zrozumiesz swojego błędów

Oj, tu się mylisz. To prawda, że na mobafire jest masa śmieciowych buildów, ale można trafić na coś naprawdę dobrego. I co się dziwisz, że buildy na -30lvl? Większość graczy po 30lvl sama sobie składa odpowiedni build podczas gry.

7m9a.png

Opublikowano

tymo99 tu masz ta zasrana stronke z mobafire z buildem podalem ci poszukaj na 1 stronie a jak nie wierzys to rzutnij na screena jak nim gralem specjalnie dla ciebie iz jestem poczatkujacy zaliczylem tylko 3 dedy 39 killed i 1 asyste moglem miec lepsze staty ale znudzilo mi sie granie tak dlugo http://imageshack.us...6/37025946.png/

Tak, tylko, że grasz na botach, a tam takie statystyki nie są żadnym wyczynem. Zagraj mecz z graczami i wtedy wstawiaj ss'y ;)

7m9a.png

Opublikowano

ja gram narazie na botach moze yy deklu????????????? bo sie jescze chce poduczyc potem gram na zaawansowanym jak juz bed emiec postac za 6.3k a na meczach to mialem tez shacem tyle ze 29/2/14

Dobra, dobra. Cieszę się. Tylko spierasz się z kimś, że build jest super, podając ss'y z "Gracz vs SI" (pomimo tego, że build jest dobry). Tam nawet najbardziej gówniany build jest dobry.(przepraszam, że się czepiam, no ale bez jaj...) Polska język być trudna język? :rolleyes:

7m9a.png

Opublikowano

a polski czlowiek taki jak ty powinien byc chory ze sie czepia poczatkujacych debilu jebany

Kur*a ogarnij. Tłumaczy Ci się, że jak chcesz pokazać staty i udowodnić, że build jest dobry, to rób ss'y z PvP, a Ty lecisz z gębą jak pies... Idź do jakiejś szkółki szacunku troszkę nabyć, bo widzę, ze rodzicom się nie chciało swojego "wyszczekanego" synka oswoić. -.-

7m9a.png

Opublikowano

a polski czlowiek taki jak ty powinien byc chory ze sie czepia poczatkujacych debilu jebany

Kogo to obchodzi że jesteś początkujący? Ja na botach robiłem 50/0 jak mi sie nudziło bo miałem lagi, i to w intermediate [zaawansowane boty, nie te beginner które są dla lowów] i jakoś zbytnio nie mówie że ad annie jest op bo miałem nią 50/0.

Twój build z mobafire z 10 postów wyżej był żenua, kto bierze smite+ignite na junglera, gdzie przy ganku fraga zazwyczaj sie oddaje, a nie stealuje ignitem.

I daj sobie wmówić, masz 12 lvl WIĘC NIE MÓW ŻE SHACO JEST PRO ELO HAJT ZIĄ bo na tym lvlu to są ludzie którzy nie wiedzą co to item [co widać na ss, gdzie annie ma buty 5, yi ma 0 ad, a renekton jest pure ad], a słowo gank to zupełna nowość.

I zainwestuj w mozille, czy coś z autokorektą bo mam wrażenie że pisze do 7-latka który nie ogarnia ortografii.

Opublikowano

@zablej123

Wyjdź, bo chujowo trollujesz.

A co do tematu, to build chujowy, masz "własne zdanie" i to Twoje zdanie jest beznadziejne, nie dajesz się przekonać, że coś jest słabe, wszystkich namawiasz na testowanie, ale po co? Po co testować skoro widać, że jest chujowe? Jak Ci powiem, żebyś spróbował kotleta mielonego z dżemem, majonezem i pastą rybną to byś pewnie powiedział, że nie, bo by Ci nie smakowało, a nawet nie spróbowałeś, takie jest Twoje myślenie.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Madredy na Shaco, muhauhua ;D. BT i trinity to core na klaunie. Jak zobaczyłem madredy i brak trinity force przestałem czytać. Brak latarki przeżyję nawet jak idziesz na linię (Shaco na lane, MHAUHAUAUHUHUA xD). Shaco nie potrzebuję mooooarr survi, bo musi ganczyć, by w 20 minucie surrender był Spritex. ;) Poradnik słaby.

PMK3yt4.png

Opublikowano

za mało obrazków ^^

zawsze jak czytam TuToriale to najpierw patrze czy obrazki są ;)

TuT 7/10

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Według mnie :

- Shaco wolna jungla , niby na początku tymi pacynkami zabijesz golema/jaszczurke a potem ?

- Lepiej sprawuje się na linii. On potrzebuje farmy.

Shaco , postrach elo hell / -30 lv.

Shaco do nie jungler,shaco to roamer on robi tylko buffy i gankuje.

Prawie najlepsze ganki w grze fear+slow+flash z niewidką co pare sekund.

Co do poradnika najpierw zagraj chociaz 10 rankedów champem a nie 3 normale i bierzesz sie za poradniki.

5anWZ.png

• 1 rok później...
Opublikowano

@UP, kolejny odkop?

JA odkryłem na shaco taki myk na jungli:
Nie idziecie w itemy do jungli, tylko od razu rushujecie BOTRK lub HYDRE. Efekty - zadowalające :)
A start z doranem i potką + runy na LifeSteal :) Good Luck!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...