Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metek pl tak jakoś na lewo

Sommer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam muszę skołować sobie jakoś metka pl. Dzisiaj próbowałem pobrać "gdzieś" ale tam nie ma admina i się jakoś na złość nie da, tak myślę czy nie da się jakoś zrobić to w drugą stronę czyli do jakiegoś clienta priva wpakować moda pl (bo moda i tak będę mieć ) i czy to będzie mi działać?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

heh teraz to jest już zabawne ale rano jak bylem w mieście i moglem metka w 15 min ściągnąć i nie moglem to się niezłe wkur*iłem. godzinę siedziałem i szukałem linka. mam 2 rodzaje metkow downloader i jakiś torrent , najpierw downloadera próbowałem ale brak admina potem tego torrrenta ale brak aresa a jak aresa ściąglem to brak admina i nadal dupa. to szukałem mirrorow, i każdy link padł nawet szukałem metkow 2008 linkow było z 15 i tez każdy padł WTF?

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Dzięki za poprawienie :D

Tak jak pisałem z oficjalnej strony na koncie bez admina się nie da bo instalować nic nie można a downloader musi się "zainstalować" a tego torenta śmiesznego to nie wiem ale chyba w Aresie a Aresa nie ma i nie zainstaluje ;/

Da się to jakoś na szybko zrobić?

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Dobra chyba nic z tego nie będzie, jedyny ratunek to reupniecie clienta ale w postaci rar, mogę na was liczyć? :(

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

dlcl.gfsrv.net/metin2/clients/pl/Metin2_PL_20100528.exe

Tutaj masz metka z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/307201-innespis-wszystkich-klientow-metin2-download-bez-limitow/page__hl__klient

Back to BF3...

Opublikowano

dlcl.gfsrv.net/metin2/clients/pl/Metin2_PL_20100528.exe

Tutaj masz metka z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/307201-innespis-wszystkich-klientow-metin2-download-bez-limitow/page__hl__klient

Jest zajebiście tylko czy to poleci na full łączu? bo jutro jadę do miasta to ściągnę.

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Prosze bardzo, niech ktoś da linka do jakiegos mirrora metka.pl teraz mam mozliwosc baaardzo szybkiego sciagniecia bo jestem "gdzieś" ale niemoge nic instalowac czyli metek niemoze byc w exe tylko np w rar albo zip. moze byc nawet jakis stary którego dało by sie zaaktualizowac. wazne zeby działał. bardzo was prosze :(

i sory za dublepost ;/

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Dalem sobie z tym rade ale tak czy siak on jest w exe. A ja potrzebuje na szybko linka do metka ale spakowanego w rar czy zip

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

ehh już nieważne nikt mi nie pomógł a już jestem w domu i i tak nic nie ściągnę ;/

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...