Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]auto kupowanie

kakalakalaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była taka opcja z botem ,ale był patch i już nie działa.W obecnej chwili - nie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie.Jedynie w prawym górnym kącie okna sklepu masz 6 polecanych przedmiotów.

I z nich wybierasz który i kupujesz ;)

Opublikowano

Widzialem ta opcje w Smite ale nigdy jej nie uzywalem poniewaz uwazam ze doswiadczenie samo przychodzi po za tym mozna nie wzorowac na itemach rekomendowanych lub itemach innych graczy z ta sama/podobna postacia jak np ad carry i ad carry lub jak ktos gra tankiem to mozesz kupowac takie same itemy jak on takze grajac tankiem :P po za tym wkoncu juz nie bedziesz musial patrzyc na buildy inne lub rekomendowane i sam bedziesz kupowal a jezeli masz problemy polecam mobafire.com lub solomid.net wiele ciekawych i dobrych buildow ;]

Opublikowano

@up: nie polecaj mu mobafire bo to najwiekszy chlam jaki moze byc. "Potem ludzie biegaja np. vayne ap"

Nie ma aktualnie bota ktory przyspieszy twoja reakcje na start kupujac za cb itemy.

Opublikowano

To nie wina mobafire tylko ludzi ktorzy nawet czytac nie potrafia i kupuja doslownie to co tam jest napisane, na mobafire jak zjedziemy nizej niz sama tabelka z itemami i skillami to napweno znajdziemy inne itemy ktore rowniez sie sprawdzaja na ta postac (no chyba, ze trafimy na jakis ieogarniety build).

Opublikowano

MobaFire to chłam ludzie , polecam Solomid.net ale tylko od tych elo 2k+ .

Jemu ku*wa nie chodzi o polecane tylko o autokupowanie , jest taka opcja - dokładniej bot - ale na chwile obecną nie działa po patchu , trzeba czekać na update.

Przestańcie sobie nabijać posty pisząc 5 razy pod rząd "polecane"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@up: nie polecaj mu mobafire bo to najwiekszy chlam jaki moze byc. "Potem ludzie biegaja np. vayne ap"

Nie ma aktualnie bota ktory przyspieszy twoja reakcje na start kupujac za cb itemy.

mobafiree to gówno zastanów się pewnie jak zaczynałeś grę to stamtąd brales build :)
Opublikowano

mobafiree to gówno zastanów się pewnie jak zaczynałeś grę to stamtąd brales build :)

Widać poziom twojej gry po wypowiedzi. Jeżeli ty grasz na buildach mobafire, obstawiam ze twoje elo nie wykracza nawet poza 1200, a na normalach masz w/l ratio z naciskiem na wieksza ilosc l. Mobafire to najwieksze gowno, buildy z dupy i tylko ludzie potem narzekaja "czemu on mnie tak jedzie a mam przeciez pro build z mobafire". Solomid.com 2k elo + i tam masz normalne buildy, a nie jakies noobfire.

@Top: Po ostatnim patchu nie ma autobuy.

To nie wina mobafire tylko ludzi ktorzy nawet czytac nie potrafia i kupuja doslownie to co tam jest napisane, na mobafire jak zjedziemy nizej niz sama tabelka z itemami i skillami to napweno znajdziemy inne itemy ktore rowniez sie sprawdzaja na ta postac (no chyba, ze trafimy na jakis ieogarniety build).

Proponowane itemy masz też w lolu:<

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Widać poziom twojej gry po wypowiedzi. Jeżeli ty grasz na buildach mobafire, obstawiam ze twoje elo nie wykracza nawet poza 1200, a na normalach masz w/l ratio z naciskiem na wieksza ilosc l. Mobafire to najwieksze gowno, buildy z dupy i tylko ludzie potem narzekaja "czemu on mnie tak jedzie a mam przeciez pro build z mobafire". Solomid.com 2k elo + i tam masz normalne buildy, a nie jakies noobfire.

@Top: Po ostatnim patchu nie ma autobuy.

Proponowane itemy masz też w lolu:<

dzwine bo moje elo osiaga 1600 :)) i jak ty jestes takim plebem to nie jest moja winna i napewno jak zaczynałeś gre to korzystałeś z mobafire :)
Opublikowano

Górnicy....

/zamykam

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...