Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24/7] LCSenior !

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehhehehe.... A server jest stawiany z zamysłem na stałe przygody czy tylko chwilowe że każdy ma mieć odrazu 80 lvl ?

W tej chwili niczym nie przypomina starego LC a jest identyczny jak inne zagraniczne servery więc nie będzie miał wzięcia wgl.

Dlaczego ? Bo po co komuś grać na serverze PL gdzie ma mniejsze możliwości rozwoju swojej postaci mniej konkurentów słabiej rozwinięty rynek a gra i tak nie jest spolszczona.

Jak tworzyć server to niepowtarzalny a nie kopiowanie tego co ktoś już zrobił i to w tak banalny sposób.

Tak więc owca weź to sobie do serca a ja z chęcią pomogę w budowaniu takiego servera mimo że dopiero zaczynam z "informatyką" ale chyba każda pomoc się przyda.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też myślałem, że będzie to exp x2, pu x5, drop x1 (żeby było trudniej z dropem a nie z farmą pu) a tutaj lecą 2hsy z mobka 80lvl można wbić w 3h na spokojnie bez eq żadnego (biłem do 40ego w eq na 1lvl, tylko broń zmieniłem).

Opublikowano

spokojnie , to była beta , jest spory update na oficjalny start i raty zostaną dostosowane spokojnie:)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

spokojnie , to była beta , jest spory update na oficjalny start i raty zostaną dostosowane spokojnie:)

Rozumiem że te wykoksane 80 lvle z bety zostaną na serverze ? To wszystko trzeba wyczyścić i uruchomić MC przede wszystkim.

A dropiące hsy z co drugiego moba też muszą być poprawione żeby szły na poziomie 1% szans na wydropienie.

Opublikowano

Gadałem kiedyś z Owcą na ten temat, ale powiedział, że nikt nie grałby na takim low rate. Szkoda, że tutaj wbija się max lvl z exp x2 szybciej niż na serwach z exp x80 :D

Opublikowano

no tak ale co do pu tez powinno byc ciezej, by ktos moze troszke spedzil czasu by pofarmic. a nie 10 minut i hop lvl upy

PS.LCSenior :

LCSenior - Jest 24/7 ! Mozesz grac ile ci sie podoba ! - no nie wiem jak padnie to pozniej czekaj na restart.

LCSenior - Tutaj nie znajdziesz ani jednego laga ! - hmm jak wylaczysz w opcjach, aby nie bylo widac przedmiotow.

ItemMall w grze ! - cos tam jest. ale po co az tyle.

Fantastyczny - Kostium Pet System ! - kwadraty i wektory

Fantastyczne Questy ! - hmm gdzie, bo po co mi czapka fenixa.

Szybko Pet EXP ! - pet exp x 1 i bedzie git a nie po kilku godzinach juz lataja na mountach

Ekscytujace "exp'ienie" w grupie ! -- a to to mnie rozbawilo :D ta dalem sobie wiedzme w secie 1 lvl i zostala na 76 lvlu, bo po co bic

I wiele..wiele wiecej !

Odtwarzamy klimaty LCPL EP1 ! -hmm jedyne co tu jest podobne do tego klimatu to mapki ;) sorry po za miastem juno juz nie ;)

Opublikowano

no tak ale co do pu tez powinno byc ciezej, by ktos moze troszke spedzil czasu by pofarmic. a nie 10 minut i hop lvl upy

PS.LCSenior :

LCSenior - Jest 24/7 ! Mozesz grac ile ci sie podoba ! - no nie wiem jak padnie to pozniej czekaj na restart.

LCSenior - Tutaj nie znajdziesz ani jednego laga ! - hmm jak wylaczysz w opcjach, aby nie bylo widac przedmiotow.

ItemMall w grze ! - cos tam jest. ale po co az tyle.

Fantastyczny - Kostium Pet System ! - kwadraty i wektory

Fantastyczne Questy ! - hmm gdzie, bo po co mi czapka fenixa.

Szybko Pet EXP ! - pet exp x 1 i bedzie git a nie po kilku godzinach juz lataja na mountach

Ekscytujace "exp'ienie" w grupie ! -- a to to mnie rozbawilo :D ta dalem sobie wiedzme w secie 1 lvl i zostala na 76 lvlu, bo po co bic

I wiele..wiele wiecej !

Odtwarzamy klimaty LCPL EP1 ! -hmm jedyne co tu jest podobne do tego klimatu to mapki ;) sorry po za miastem juno juz nie ;)

Nie pu bylo mankamentem tej gry musi lecieć bardzo szybko skille wykupione na max i tak nic Ci nie dają trzeba mieć eq, taktyke lvl wtedy dopiero jest pvp i głównie będzie chodziło o to żeby walczyć na arenie i o grody po jakimś czasie spędzonym na expieniu.

Na low ratach na pewno by grali gracze z LC od germanców tylko musi być dobry atrakcyjny server i odpowiednio zareklamowany.

Opublikowano

to już nie jest takim problemem, wpiepszyć X-trupa i tyle dzieciaki na cheat engine nic nie zrobią a nikt specjalnego hacka na priva robil nie bedzie...

Opublikowano

to już nie jest takim problemem, wpiepszyć X-trupa i tyle dzieciaki na cheat engine nic nie zrobią a nikt specjalnego hacka na priva robil nie bedzie...

X-trapa da się łatwo obejść:)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

X-trapa da się łatwo obejść :)

Każdy tak mówi , już na globalu tak pisali jakoś cheaterków nie ma (nie biore pod uwagę szelm-botów i spam botów bo to już jest zaawansowana technologia;D).

X-trup na pewno bardzo dużo daje a obejście go nie jest proste dla zwykłego użytkownika.

Opublikowano

i tu się mylisz ^^

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Działa wam serwer ? :huh:

Nie, już trochę czasu jest off.

Długo nie postoi, admin się zajmuję jakimś ruskim gównem :unsure:

Opublikowano

Nie, już trochę czasu jest off.

Długo nie postoi, admin się zajmuję jakimś ruskim gównem :unsure:

I kicha sobie pomarzyłem B)

Opublikowano

Każdy tak mówi , już na globalu tak pisali jakoś cheaterków nie ma (nie biore pod uwagę szelm-botów i spam botów bo to już jest zaawansowana technologia;D).

X-trup na pewno bardzo dużo daje a obejście go nie jest proste dla zwykłego użytkownika.

Tak,obejść x-trapa to bułka z masłem nawet dla osoby,która nie zajmuje się takimi rzeczami:)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Ehh.. nie zajmuje sie jakims ruskim gownem tylko napisalem temat o tym czyms .. prosze Cie kolego uspokój głowe, i prosze nie gadać głupot, robie server i daltego off . chcecie miec ON ? i co 5 min DC ? Spoko moze byc..

Człowiek tutaj czas poświeca .. nie spodziewałbym sie tego co po niektórych tutaj .. -.-

Opublikowano

Własnie Owca miał już dużo serwerów ktróre mu nie wychodziły albo mu sie nie chciało ale teraz widze ze sie postarał i tak łatwo tego nie przepusci

sygnalf.jpg

Opublikowano
Tak,obejść x-trapa to bułka z masłem nawet dla osoby,która nie zajmuje się takimi rzeczami:)

Mówisz o jego usunięciu, że nawet się nie uruchamia, o wyłączeniu jego zabezpieczeń czy o obejściu hackiem?

Opublikowano

Mówisz o jego usunięciu, że nawet się nie uruchamia, o wyłączeniu jego zabezpieczeń czy o obejściu hackiem?

Obejściu hackiem.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

To ja sobie poczekam... Jeśli server na prawdę będzie przypominał stare LC to może się skuszę.

Pzdr Vroza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...