Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocna dłoń HellBuddy [Bot DIII]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Jak w temacie:

postaraj się zadać konkretne i precyzyjne pytanie odnośnie bota i strony hellbuddy a postaram się odpowiedzieć jak najlepiej i jak najszybciej

:)

Częste pytania:

Czy bot hellbuddy jest darmowy - Niestety juz nie

ile kosztuje bot - około 5 euro na miesiąc(najtańsza opcja)

z tego co slysalem leca bany za tego bota? czy to prawda czy po prostu glupie wybryki ludzi ktorym sie nudzi?

dobrze słyszałeś bany sypia sie praktycznie za każdy program wpływajacy na rozgrywkę w DIII w tym za hellbuddy bota, ponadto na 3 konta dostałem jak do tej pory jeden block na 7dni tak zwany ostrzegawczy.

po prostu dam start w bocie i jak juz wyskakuje okno logowania sie i wpisania hasla wychodzi z d3 i wyakakuje blad aby wyslac do blizzarda :) tylko tyle .... a wszedzie widze ze ludziom wyskakuje opcja wpisania hasla wybranie postaci i moze sobie wybrac quest a ja nie moge bo mnie od razu wywala z d3

E: musi byc full ekran ? moze jakas inna rozdzielczosc? a jesli wpisze beta key i sprawdzic czy dziala ?

musisz pobrac oficjalnego lanczera (3) to przede wszystkim : http://forum.hellbud...d-the-bot-here/ - oficjalny link zawsze z niego pobieraj.

do bocenia polecam 800X600 okienko czasami przy za wysokiej rozdzielczosci może sie krzaczyc np 1920x1080.

ile kasy wyciagacie? polecicie jakiegos skrypta? ja farmie na ostatnim podpunkcie w sercu grzechu i wyciagam okolo 260-315 k na godzine.cisne na nightamrze i mam 250%golda bez nefalemow

3/7/3 najleprzy skrypt na golda na itemy poleceam 1/2/2 inferno

skąd macie skrypt 1/2/2 bo ten którego ja znalazłem co chwile się do miasta przenosi

http://forum.hellbud...ar-potion-farm/ tutaj masz :)

Dzięki za zainteresowanie :) ale niestety też nie działa jak należy mam coś chyba z ustawieniami zle ponieważ po wejsciu do piwnycy wraca do miasta i od poczatku skrypt odpala ;/ mi jedynie mi skrypt z azmodanem działa fajnie zawsze to coś :D

Wejdz do nas na TS`a to może uda Ci sie pomoc bardziej

Dane:

adres: ts3.ts-poland.pl

kanał: 666 | MPCForum

hasło: mpcforum

Opublikowano

z tego co slysalem leca bany za tego bota? czy to prawda czy po prostu glupie wybryki ludzi ktorym sie nudzi?

Opublikowano

dobrze słyszałeś bany sypia sie praktycznie za każdy program wpływajacy na rozgrywkę w DIII w tym za hellbuddy bota, ponadto na 3 konta dostałem jak do tej pory jeden block na 7dni tak zwany ostrzegawczy.

Opublikowano

bo kupilem licencje na miesiac i kurde niepotrzbnie teraz hmmm 20 zl poszlo sobie ale to nic lepsze to niz bana dostac ;p moge sprzedac licencje za IGG :P

Opublikowano

ok mam launchera_4 instalowalem itp odpala sie d3 i wyskakuje blad abym cos tam wpisal ale to tak szybko trwa ze nie wiem co tam jest napisae.... i tak w kolko to samo robie , odpalam przez administratora...

Opublikowano

@up

Prawdo podobnie masz zle ustawiony poziom trudnosci ,

ustaw żeby nic nie robił gry właczy sie bot (w zakładce PROFILE)

Opublikowano

po prostu dam start w bocie i jak juz wyskakuje okno logowania sie i wpisania hasla wychodzi z d3 i wyakakuje blad aby wyslac do blizzarda :) tylko tyle .... a wszedzie widze ze ludziom wyskakuje opcja wpisania hasla wybranie postaci i moze sobie wybrac quest a ja nie moge bo mnie od razu wywala z d3

E: musi byc full ekran ? moze jakas inna rozdzielczosc? a jesli wpisze beta key i sprawdzic czy dziala ?

Opublikowano

Ja słyszałem, że bany lecą tylko wtedy jak masz włączonego bota przez np. 15h ciągle na tym samym skrypcie, a jak się korzysta około 10h dziennie na różnych skryptach to niema problemu. Wydaje się to być prawdopodobne

Opublikowano

musisz pobrac oficjalnego lanczera (3) to przede wszystkim : http://forum.hellbuddy.com/index.php?/topic/570-download-the-bot-here/ - oficjalny link zawsze z niego pobieraj.

do bocenia polecam 800X600 okienko czasami przy za wysokiej rozdzielczosci może sie krzaczyc np 1920x1080.

Opublikowano

Wszystko zostalo zrobione tak jak trzeba i dalej to samo przy logowaniu sie i wpisania hasla wywala mnie z d3 :P laczy sie od nowa i dalej to samo :)

a tego launchera 3? to skad? bo jest zwykly launcher tylko...

Opublikowano

Czy jest roznica miedzy laptopem na kompem? bo np na allegro koles sprzedawal bota ktory na laptopie nie dziala a na kompie tak ....

Opublikowano

Wszystko zostalo zrobione tak jak trzeba i dalej to samo przy logowaniu sie i wpisania hasla wywala mnie z d3 :P laczy sie od nowa i dalej to samo :)

a tego launchera 3? to skad? bo jest zwykly launcher tylko...

jezeli ci jakiś komunikat wyskakuje postaraj sie screena zrobić, szukałem na hellbuddy forum podobnego watku ale nie znalazłem pisz do supportu hellbuddy moze pomoga.

Czy jest roznica miedzy laptopem na kompem? bo np na allegro koles sprzedawal bota ktory na laptopie nie dziala a na kompie tak ....

tu chodzi tylko i wyłącznie o rozdzielczość
Opublikowano

Nom tylko ze na lapku jest taka rozdzielczosc gdzie na kompie jest inna , pisal na forum hellbuddy i oni tego problemu nie znaja tez....hmmmm no nie mam pomyslow co i jak zrobic :/

Gość malutki688
Opublikowano

ile kasy wyciagacie? polecicie jakiegos skrypta? ja farmie na ostatnim podpunkcie w sercu grzechu i wyciagam okolo 260-315 k na godzine.cisne na nightamrze i mam 250%golda bez nefalemow

Gość malutki688
Opublikowano

no omg, z oficjalnej strony hellbuddy

Opublikowano

3/7/3 najleprzy skrypt na golda na itemy poleceam 1/2/2 inferno

Gość malutki688
Opublikowano

mistrzu poleciles mi ten skrypt z ktorego korzystam

Opublikowano

mistrzu poleciles mi ten skrypt z ktorego korzystam

na obecna chwile innych nie ma (dobrze zrobionych - ani bardziej "dochodowych")

ps: mów mi tak jeszcze bo mam dreszcze ;)

Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie :) ale niestety też nie działa jak należy mam coś chyba z ustawieniami zle ponieważ po wejsciu do piwnycy wraca do miasta i od poczatku skrypt odpala ;/ mi jedynie mi skrypt z azmodanem działa fajnie zawsze to coś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...