Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań.

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co będzie lepsze do pvp dla mentala parta +8/9 czy zlodziej +6/7? W ile wbije od 70 do 75? Czy uważacie za rozsądne postawienie postaci 70 na noc w ostatniej komnacie v2 na wh i autopocie?

Opublikowano

Wg. mnie lepsza będzie parta. W ile czasu wbijesz? Tego nie wiem. Uważam, że takie rozwiązanie nie będzie rozsądne. Zawsze ktoś może Cię podkablować lub coś innego może się stać. Złapiesz bana i klapa.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym nie ryzykował. Co zrobisz to już twoja sprawa :) .

Pozdrawiam.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Napewno parta bedzie lepsza. Natomiast co do tego expa na autopocie to nie polecam.

W ciagu nocy jak ci się uda to wbijesz 1 lv- jak nie to tracisz wszystko.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Do pvp parta +8/9. A jeżeli chodzi o zostawienie postaci na noc w v2 na wh i autopocie to jest bardzo głupi pomysł przecież tak można łatwo stracić konto przecież nie po to nabijałeś 70lv aby te konto poszło się j... :)

Opublikowano

@up

Do pvp chyba złodziej -.- ma wbudowane na ludzi

@topic

Ja mam 70 lvl i boce do 90 i pierdole to. 70 - 75 to masz 3 dni.

Opublikowano

Ja z 69 do 73 BM! Wbiłem w 2dni (bez pierścionka).. Ty Mentalem to nie wiem jak sobie radzisz..

Ale jak używasz/chcesz używać hacków, to Ja dziękuje.. xD

PS. Lepiej zrób kilka part+6 i chodź do DT na +9 wbił.. Bo złodzieja+7/8 to będziesz co chwile palił bodziami

I będziesz na okrągło w plecy.. Parte na +7 nigdy bodziem nie zrobisz, a złodzieja będzie Ci szkoda dać na DT ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Co będzie lepsze do pvp dla mentala parta +8/9 czy zlodziej +6/7? W ile wbije od 70 do 75? Czy uważacie za rozsądne postawienie postaci 70 na noc w ostatniej komnacie v2 na wh i autopocie?

1.parta lepsza

2. zależy jakie masz eq, ile spędzasz czasu na expieniu i czy masz p. expa

3. głupota, na tak wysokim lvl jest duże ryzyko stawiać jakiekolwiek wspomagacze

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Parta+8/9 5b | kd+lud+kryt lepsze choć jeżeli masz czystą to złodziej zdecydowanie ;)

Boty do 54lvl, jeśli nie zbanują to grasz dalej. Na tym lvl'u, chociaż mi by było szkoda takiej postaci ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Parta lepsza, nie kuj niepotrzebne jej bodziem na +7/8, na 8 jeszcze w DT rób jak chcesz.

Nie stawiaj postaci na haxie o takim lvlu, przecież to sama przyjemność expienia.

Opublikowano

Zapytam wprost Testowaliscie kurwa parte do pvp a zlodzieja bo 99% z was chyba nei wprowadzacie chlopaka w błąd Parta +8 -286 atk dodatk bonusy 0. Złodziej +7 -271 atk +10% na luda. więc ogarnijcie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...