Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Metin2PL Forum

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem.Najpierw opowiem co sie zdarzylo.Mialem konto na forum ,lecz zostalo zbanowane na stale gdyz powiedzialem ze ci co zakladaja privy lepiej o nie dbaja niz oni o pla.Zapytalem sie w suporcie czy moge zalozyc nowe konto na forum to powiedzial ze tak(jak konto zostaje zablokowane na stale to mozna zrobic nowe i wtedy ono nie liczy sie jako multikonto).Wiec zalozylem akceptowalem na forum i teraz mam problem.Nie moge pisac zadnych postow,nie wiem dlaczego poprostu nie mam takiej opcji.Na starym koncie normalnie pisalem.Rowniez teraz nie moge dodac avatara gdyz nie ma takiej opcji,a gdy dodaje bezposredni link do obrazka na imageshack to mi sie nie wyswietla.Nie mam rowniez opcji aby wlaczyc bbcode :( Prosze pomozcie.

ie068n.jpg
Opublikowano

Akceptowalem.Czytalem troche ze oni zmienili zasady.I aby pisac posty,potem dodac sygnature i avatara trzeba byc online przynajmniej raz na dzien - przez tydzien (cos takiego).

Do zamkniecia.

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...