Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL - Jaki serwer?

Wendzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, razem z moją mini-ekipą zaczynamy przygodę na PLu. Jaki serwer polecacie? Chcemy żeby było dosyć łatwo zarobić (np. Aura i już mam na dużo potek, eq +6 itd). Czekam na wasze wypowiedzi, pozdrawiam Wendzik. :3

x

Opublikowano

co do czego ale Polecam ci serwer s1 Monastyr albo s26 Solar tylko iż żeby tam dobrze wyjść to trzeba przynajmniej ja tak sądzę ze będzie trzeba wydać kasę na SM aby kopic Przepustki do V2 i pujsc zbierać rożne itemy i sellac u handlarki będziesz miał z tego 3-5kk a z tego co wiem to tam np. Red Perła = 3kk Biała Perła = 1.5kk Niebieska Perła = 2kk też widziałem Stal Sura+95b Kd+4 za 500kk więc EQ będziesz mógł wykonać w 1 dzień

tcul.jpg

Opublikowano

Polecam Solar. Gra tam bardzo dużo ludzi, a więc dużo sklepów w M1 :). Jedyny minus, że trudno dostać spota....

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Polecam Solar. Gra tam bardzo dużo ludzi, a więc dużo sklepów w M1 :). Jedyny minus, że trudno dostać spota....

hmm a powiedz dokładnie czy na bo dożo osób expi? cały czas ktoś expi na bo? aż się kłócą o spota? bo myślę nad zagraniem lurem ;p

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej grać na serwerze Solar ponieważ jest tanio i można w łatwy sposób zarobić yang ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...