Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie-Gdzie postawić bota?

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam Sure WP i nie wiem gdzie postawić go na bocie.Na BO go nie postawie bo jest dużo osób,a tego chce uniknąć.staty postaci:

-373 defa

-412-436 obrażenia

-czarowane m1

-wir m3

-zbroja 6

-10,5 pż

prosiłbym o podanie dokłądnie jaki spot i gdzie,z góry dzięki,daje lajki,pozdro.

mam 44lv

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Na bota jak niemasz 50 to możesz na pustyni. 4-5h masz lvl + ulepszacze , w noc 2 lvl.

Gdzieś ch3-ch4 nie będzie ludzi.

A takto v1 jedynie ;/

Opublikowano

Dużo zalezy od lv jaki masz.

Jest dużo spotów na których nikt nie śmiga w świątyni, exp pod dt tam na dole.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

tak jak @up powiedział m2bob.eu i smiga.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Najlepiej późnym wieczorkiem postaw go na bo w królestwie Chunjo tam mało osób jest tylko że to tak że zależy od serwera.

Opublikowano

dobra mam już teraz 50lv 399 defa obrażenia obr. 468-495. nie wiem czy wybrać jakiś spot w v1(na lochu się nie znam zupełnie) i czy przy któreś oazie na pustyni.

afr.png

Opublikowano

ja na takim lvlu bym nie ryzykował, ale mało ludzi jest na spocie shinsoo jeśli chodzi o BO

BO - Spot Shinsoo, najmniej ludzi.

Pustynia - Okolice Oazy (Szpony)

Świątynia - Pierwsze spoty.

wydaję mi się, że to zły pomysł z oazą. Tam jest dosyć trochę ludzi czasami ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Legenda
Opublikowano

Osobiście polecam Ci iść koło oazy i tam bić wszystkie moby. Zawsze jest szansa, że dropniesz broń od 30lv, ulepszacze oraz wbijesz parę lv przez noc.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

oaza sprawdzona wbiłem tam 51lv.mówicie że v1 ale jaki spot?

afr.png

Opublikowano

Idź na pierwsze spoty w Świątyni.

Jak nie dasz rady to na BO.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...