Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawner slimów

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jak zbudować spawner slimów.. Widziałem multum takich filmików ale prawie wszystkie sie od siebie różniły..

więc pytam sie was jakie wymiary powinien mieć ten spawner, oswietlony czy nie, i czy może być tuż pod ziemią?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Gość piotrex43
Opublikowano

Dobra ale chodzi Ci o spawner jako ten hmm z ogniem ? Ale chyba chodzi Ci o wybudowanie miejsca dla slimów by się robiły ok . Najpierw musisz znaleźć chunk gdzie się spawnią (nie mają respa w każdym miejscu) więc masz do wyboru albo mod reiminimap albo stronkę internetową , oba sposoby pokazują chunki dla slimów . Zalecam reiminimap jest łatwiej :) A więc teraz musisz na miejscu chunka wykopać dziurę na poziomie ok 6-7 (nie jestem pewny ale bardzo nisko) taką wielką wydrążyć . Jeżeli masz już dziurę pozostaje tylko czekać (nie przebywaj tam cały czas gdyż w pobliżu gracza potwory się nie respią ) Mam nadzieję że pomogłem :) Nie potrzebuje "lubię to" jak narazie nie zbieram .

Znawca
Opublikowano

Uhh szkoda ze sie nie spawnia wszedzie ;x Bo na multi potrzebuje lepkich tlokow.. :(

No nic.. skoro nie chcesz like to nie dam ;]

Do zamknięcia

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...