Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft mapa

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od kilku dni szukam fajnej mapy na server freebuild i nic nie chce mi się wygenerować nie wiem czy mam zrąbany generator czy nie umiem szukać , Jak już mówiłem chodzi mi o mapę na server freebuild czyli bez jakiś potężnych gór i tu jest zadanie dla was czy pomogli byście mi znaleźć fajny teren na mapę servera freebuild. Ciekawi mnie jak znajdują mapę poterzne servery takie jak crazycraft lub mycraft jak macie dostęp do takich źródeł to wygenerujcie mi mapę. Teraz ogólnie mapę dajecie mi w taki sposób

seed i kordynaty tego miejsca które uważacie za dobre na wybudowanie servera freebuild. Oczywiście będę wynagradzał odpowiedzi likami :K

images1lzh.jpg
Opublikowano

Nie rozumiem po co mamy Ci dawać mapę. Wystarczy pobawić się chwile komendami , wyrównać coś , etc. Możesz też korzystać z minecraftPlanet , tam są fajne budowle i mapy pod serwery.

Opublikowano

Pamietaj ze jesli wybudujesz ja z grupa lub sam bedzuesz mial satysfakcje oraz nigdzie indziej nie znajdziemy takiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...