Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nobukko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do administracji :

-Shaman smok 3 x mniejszy Dmg niż powinien mieć

-Wojownik zarówno jak i mental jak i Body PRZESADZONY DMG / za duży

oraz nowy wygląd skilli TYLKO dla wojownika.. jakaś dyskryminacja innych klas ?

1359203056-U369922.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu serw nie dziala po 1? pisze ze Ch2-3 on ch1-??? nie dziala tak nie moze byc najpierw polecacie mowicie ze super serwer a teraz nie dziala i w 4 literach to ma GM :> Wiec prosze jak najszybciej wlaczyc serwa chyba ze juz dziala.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Patcher będzie dopiero po dzisiejszym update musisz pobrac klienta ze strony jesli juz go posiadasz to pobierz tylko rooty ktore tam sa nazywaja sie rooty(nowe)

Opublikowano

brawo - szaman smok teraz to kosa , tak samo jak bm

info z news;ów co mnie załamało server teraz pod is w 100%.

-Zostały zbalansowane dmg skili wszystkich profesji = HAHAHAHA. Interesujące.

-

Kd +6 zostały dodane do item-shopu [ brawo pewnie te 80% , na serverze max 35%]

-Z serwera znikły wierzchowce z bonusem i zostały dodane one do item-shopu [ mistrz programu zobaczcie na bonusy ich są w is w inne cytat "

Pieczęć Wilka

Cena : 650 eSM

Wierzchowiec który dodaje +190 Siły +60 Zręczności oraz +30 Witalności (Czas Na Jaki Otrzymujemy Pieczęć to 4 Dni)" Pieczęć za 7 zł a uczyni nas niezniszczalnymi na 4dni. [ mowa o wojownikach oczywiście. Mental z 190siły walnie około 25k w 60% abs i 20% w tarczy. ]

@ no i oczywiście to co napisał down , bronie 75 w is za kilka zł.

"

Zatruty Miecz +9

Cena : 1100 eSM" - na start mamy 230 sm + 870 sm to będzie przelewem 10zł [1k esm]

btw. nie wiem gdzie administracja sie liczyc uczyła ,ale zobaczcie na cene przelewów [ 1k esm = 10zł , 1,5k esm = 20zł , 2k esm = 30zł .. WTF?

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Hm , a więc przez te złe dmg mój podwładny człowieczku , wojownik z pieczęcią [body] będzie bić 5-6k hitem , a mental około 25k z duchowego. Tak? Czy aż tak złe dmg ma PARTYZANA CZY BOJOWY?Nie.

Naucz się czytać..

Nie wystarcza? A kd +6? Chyba nie musze pisac

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

A ja się pytam kiedy kurwa ten shaman będzie bił normlanie a wojownik nie będzie jebał hitów po 10 k bez kryta z full absami :/

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Serwer dno. Zero wypowiedzi Administracji nawet na forum serwera Emt2. Szkoda. Gdyby dalej w team był CraiNs no na pewno było by wszystko w porządku.

Team pewnie nie wie jak sobie z tym poradzić albo fast serwer fast kasa i fast upadek.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

To pokaż mi bo nie widze. A przede wszystkim nie widać ich nowości i w ogóle nie ogarnięci dzieci neo.

Nie potrafią odbugować skilli bo nie wyrównane szanse jak huj.

Tylko fani bodych, mentalów i bm-wp tutaj walczą o ten serw bo ich dmg jest nawet nad wyższone.

Szkoda tylko, że dzieci wysyłają sms na takie coś....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

up @ wp jeszcze przejdzie ,ale bm , mental , body - dżizas.. full abs tutaj za przeproszeniem wielkie gówno daje

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

UP ...

To powiedz mi za przeproszeniem po jaki hu.j dodał on bronie 75 do is-u ? po to by szybko zarobić kretynie.

Drop z ripa jest nawet nie edytowany więc dropisz trutę jak na Hardach. Pzdro

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@up ty myślisz że on pieniądze to sobie drukuje na utrzymanie serwa? musi jakoś utrzymać serwer jak taki cwany to postaw na dedyku i nie rób is zobaczymy jak długo pociagniesz

Opublikowano

Max 250 lvl, a najlepsza bron na serwie to jak narazie syrek na 80 lvl, święty ,bezdy itd.. Mieli dodać dzisiaj w nocy bronie, ale pewnie coś zrypali.. Nie chcieli pisać czemu nie dodali to wyłączyli forum

Opublikowano

Dokładnie dzimen.

Nic nie potrafią zrobić albo im się nie chce...

A co do 2xup to z is-u można się utrzymać przede wszystkim na pierścieniach expa takich normalnych a nie jak tutaj kupisz i nie zdejmujesz tylko czas leci.

Tego szitu bym nie kupił nawet za złotówkę. Pieczęcie to był dobry pomysł.

Ale serwer stawia się chociaż w połowie dopracowany a nie od zera i teraz po starcie wszystko robić co i tak od kilkudziesięciu godzin nie widać zmian i info na ten temat.

Nie polecam zdecydowanie..

1377863814-U611928.png

Opublikowano

No dobra ale serw z Yang Bugiem w tych czasach .... Hu mi to tam luz ale to świadczy tylko o Teamie i ich "Dopracowaniu" serwera.

Opublikowano

yy jak to była mowa z broniami na ,120 ,150 ,180

i niby ta broń na 150 jest ale jest na 180 to pozdro bo ja żadnej nie widziałem na 150 tylko na 140 ... i jak sie robi broń na 150 to jest na 180 ;x to uważąjcie exlaibura czy tam cholera wie nie róbcie tego +0 jak nie macie 180lvla ; x

Ker169.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...