Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zuzycie procesora i ram

ahmedxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Panowie szukam juz 2 dni tego czegos i znalezc nie moge...

Pamietacie dawniej na EM2 jak sie wlaczalo fishbota na np. 8 kontach to komputer ledwo wytrzymywal a byl taki program co sie zmniejszalo zapotrzebowanie tego metina na procesorek i ram...

Potrzebuje tego programu lub powiedzcie jak zmniejszyc bo jak wlacze 3 FB to nie da rady pograc nawet w CS

Takze czekam na odp. bede wdzieczny za pomoc

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

ja na starym kompie robilem tak- wlaczam metka menadzer zadan- eplorer i wszystkie inne syfy off. mozesz nowym zadaniem wlaczac co chcesz, a jak chcesz od nowa przegladac winde to wpisujesz explorer.exe i wraca ci do normal stanu

Opublikowano

ja na starym kompie robilem tak- wlaczam metka menadzer zadan- eplorer i wszystkie inne syfy off. mozesz nowym zadaniem wlaczac co chcesz, a jak chcesz od nowa przegladac winde to wpisujesz explorer.exe i wraca ci do normal stanu

To dobry sposób, ale bardzo niewygodny. :)

Pamiętaj aby w config ustawić najmniejsze parametry, oraz wyłącz wszystkie programy.

Opublikowano

To mnie rozjebałeś kolego wylaczajac proces explorer.exe robisz tzn miekki restart kompa >.<.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...