Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 postacie, ktora wybrac?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Posiadam 2 postacie, mienowicie Daggera 70lv skille: zasadzka G4, Wirujący G1, szybki G1. chmura M7, krycie 1pkt. I Posiadam Też surkę WP 59lv zbroja m3, ostrze m6, strach m4, wir na pkt. Którą z tych 2 postaci grać tak na stałe?? dodam że eq mam na daggerze (stal7 5b, maska 42+9, smoki9, sokola nno ITP) Granie Daggerkiem troche mnie znudziło, choć chyba jest o wiele lepszy niż WP'ek, ale stoje non stop w m1, może czasem jakieś DT z kimś się zabiore, a tak to nawet niemam za co skilli czytać;/ Co innego chyba byłoby z WP:) Proszę o sensowne wypowiedzi, i nie zamykanie tematu/ odsyłanie do innych, podobnych tematycznie. Z góry dziękuje i pozdrawiam:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Hmmm WP nie jest całkiem zły muszę ci powiedzieć.

Według mnie mógłbyś sellnąć eq z ninjy, albo wymienić za całkiem dobre dla sury na twój lv i zacząć coś na niej działać.

Surą WP z dobrym buffem + bojem/militarem w expie jesteś miazgą, bardzo dobrze się nim expi.

Jedynym minusem mogą być ceny KU, ale myślę, że nie byłoby z tym, aż tak tragicznie jak na daggerze.

Opublikowano

Wg mnie, zorganizuj jakieś Eq na tego WP'ka i dobij nim 70/75 i wybierz sie na metki mordu na dt ;) Traktuj go jako dropa, a jak Ci się spodoba to możesz nim grać na stałe ;) A jeśli nie, no to będziesz miał dropa więc i kasę na daggerze :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Osobiscie grał bym wp bo wiecej mozliwosci dropa i wp ogolnie mozesz robic wszystko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...