Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

polan852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wpisuj wszystkie poczty jakie masz. Jeżeli nie znasz poczty to i na nią nie wejdziesz proste.

Albo załóż konto na jakimś tam portalu Gameforge i będziesz miał wszystkie postacie na jakim emailu ale nie znam się na tym dokładniej, lecz na pewno zaraz ktoś tutaj to opisze.

Opublikowano

Załoz konto na Gameforgu i zobaczysz wszystkie swoje postacie jak bedzie ta co potrzebuejsz to juz bedziesz wiedzial jaki e mail.

Opublikowano

To wpisuj wszystkie poczty jakie masz. Jeżeli nie znasz poczty to i na nią nie wejdziesz proste.

Albo załóż konto na jakimś tam portalu Gameforge i będziesz miał wszystkie postacie na jakim emailu ale nie znam się na tym dokładniej, lecz na pewno zaraz ktoś tutaj to opisze.

Juz to zrobiłem i niema tego konta na zadnym z moich e-meili a i dowiedziałem się jaki miałem nick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...