Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] MK14 MOD 0

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ci ta broń odpowiada, to jak najbardziej tak. Nieraz ją gdzieś podnosiłem i zawsze grało mi się nią całkiem nieźle, najlepiej kup ją sobie na 1D, zobacz czy ci pasuje i wtedy kupuj na perma, żeby potem nie żałować zakupu.

Opublikowano

albo popytaj ktoś może Ci da przetestować ; )

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

znaczy ja bede sie z kumplem wymienial gp za nx, i bym wzial ta bron bo malo kto ja ma,jest silna,rekail przyzwoity i nie wyzywaja od nobów

Opublikowano

Strzelałem z niej sporo razy i nawet powiem, że jest dobra i jakbyś ją ogarnął już na 100% to kosa.

Opublikowano

thx.I mam pytanie.On mi probonuje 50k nx.wezme to,i zostanie mi 25k do wykorzystania.I lepiej wziaść snajpe na perma czy ubranie +25% speed na 180 dni?

Opublikowano

Lepiej jakąś snajpę na perma, w końcu perm to perm, nigdy ci nie zniknie.

Do rushu: L96A1 AW

Co campy i trochę do rushu: TPG-1 Pro

Opublikowano

Ok.ale jak myslałem raczej o WA2000/TRG-41/FR F2/L115A3

Kup WA-2000 i później przerób na WA-2000 Tactical i wymiatasz.

Opublikowano

Ok.ale jak myslałem raczej o WA2000/TRG-41/FR F2/L115A3

Z tych 4 polecałbym L115A3 trzeba ogarnąć troche ale kosi a tak od siebie TPG-1 PRO

Mnie WA2000 nigdy nie rajcowało :P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ja tam grałem na podstawowej jak mialem z Gray HiSec to miała 100% celności.Nawet jak było widać 1/5 czubka głowy to trafiałem

Opublikowano

no ok.A na przykład FR F2?dzisiaj ją podnislaem,to mialem okzaje tylko to QS.strzelałem dwa razy i zauważyłem,że ma 100% celność,szybko się włącza i wyłącza celownik,nie ma opóźnienia przy strzale,tylko nie wiem jak sie kampi

Opublikowano

FRF2 jest bardzo dobrą i celną snajpą, ale z dużej odległości może nie zabić na strzała.

A co powiecie o muszkiecie, zabija na strzała i jest najcelniejszy w grze?

Opublikowano

@up na ogól zabija na strzała jest dość celny grałem ale cholernie ciężko przyzwyczaić do scope'a bo większość grała l96a1 etc.

Ja L115A3 bym nie przerabiał ze względu braku doświadczenia z takim scopem :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wiesz, to zależy czy ci Muszkiet będzie pasował, mi grało się lepiej Muszkietem niż L115A3, nawet podczas QS, więc myślę, że to bardziej indywidualna sprawa, czy ci będzie pasować. Muszkiet jest bardzo celny, ale jak nn powiedział, do scopa trzeba się przyzwyczaić, ale jak już się do niej przyzwyczaisz to kosa.

Opublikowano

MK14 Mod 0 mam na perma i mogę dać Ci ją potestować (pisz PW) :)

A co do snajpek ? Nie przepadam za campieniem i na Twoim miejscu wybrałbym dobre SMG (UMP45)

też mam umpa na perma i mogę dać Ci przetestować albo kup SG (M4Super90)

MK14mod0 (25k) sg(20k) cobra(10k) dorzuć swoje 5k nx i masz 3 zajebiste permy ;)

2096247301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...