Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PJRCraft Survival z frakcjami nowa mapa

Lyreco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP serwera 188.165.193.152:25750

Typ serwera Survival

Adminastracja serwera

HeadAdmin Lyreco

HeadAdmin Sniper

Admin segu2

Adminastracja jest ogranieta

Adminastracja nie rozdaje itemów

U nas mozna zakupic 2 rozne VIPY:

MiniVIP koszt 7.38 zł sms

SuperVIP koszt 11.07 zł sms

Zaparaszamy do naszego serwera

:)

Prosze o usuniecie strarych tematow o tym serwie ten temat bedzie odwieszany co kilka dni

:)

Na naszym serwerze nie rozdaje adminastracja itemów Full survival

Przyjmujemy jeszcze 2 Budowniczych 33799555

NIE DAJEMY OP I GAMEMODA

Od dzisiaj też można zakupić expa

Też u nas można zakupić expa od 15000 do 1500000

Cennik expa od 1.23 zl do 17.22 zł sms

Zapraszamy także na nowa /warp arena

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziecko jesteś Ty jak nie wiesz po ile lat ma adminastracja to nie pisz takich głupot na forum

Opublikowano

Zajebiscie nie rowne ceny w Sklepie diaxa kupujesz za 5000 a sprzedajesz za 500 pozdro 10:1 T_T

Za to że napisałem do admina że w sklepie są złe ceny dostałem kicka ... tutaj macie ss jakie śmieszne ceny

14783191.png

20120714095900.png

BUHAHA za napisanie negatywnego komentarza dostaje sie perma pozdro Dla administracji (dzieci neo)

fajnyperm.png

Ta dziecko urodziłem sie w 93r Chyba wy to przedszkole przynajmniej wykazujecie taki poziom T_T

Opublikowano

Ceny wprawie kazdym serwie sa takie wiec wpierw pomysl a pozniej napisz. NIE POLECAM MPC FORUM DO REKLAM SERWA

No właśnie są prawie takie same u was różnica jest 10:1 to jest duża różnica

Ja wiem co pisze w porównaniu do ciebie widać że dziecko

Nie polecasz mpcforum to po chu& na nim reklamujesz swoje serwery dzieciaku żal mi takich stworzeń T_T

Opublikowano

Lol koleś napisał tylko że ceny są nierówne i dostał bana?. Widać że jakaś chu**ia skoro jakikolwiek przejaw krytyki się spotyka ze zbanowaniem.

NIE POLECAM macie wiele innych fajnych serwerów na mpc po co się męczyć.

Opublikowano

Na duzym serwie kiedys widzialem diax za 6000 kupno a sprzedasz za 60 wiec mi kitow nie wciskajcie, Wiekszosc Adminastracji MPC Forum jest taka komentuja zle a pozniej serwery padaja wlasnie przez takich jak WY. Wasz serwer tez jest zalosny

No właśnie są prawie takie same u was różnica jest 10:1 to jest duża różnica

Ja wiem co pisze w porównaniu do ciebie widać że dziecko

Nie polecasz mpcforum to po chu& na nim reklamujesz swoje serwery dzieciaku żal mi takich stworzeń T_T

I tu sie myslisz wlasnie wpierw zagraj na wszystkich serwach a pozniej komentuj

Opublikowano

Nie wbijajcie na serwer. Dlaczego ? gdy powiedziałem są złe ceny w sklepie dostałem bana pod pretekstem "Ogarnij się frajerze" jeśli zechcecie mogę dać Screen Shota:)

P.S. Administracja nie ogarnięta. Widać ze dostali op'a przez to ze znają założyciela a nie ze względu na ich umiejętności.

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

REF

Zajebiscie nie rowne ceny w Sklepie diaxa kupujesz za 5000 a sprzedajesz za 500 pozdro 10:1 T_T

Za to że napisałem do admina że w sklepie są złe ceny dostałem kicka ... tutaj macie ss jakie śmieszne ceny

14783191.png

20120714095900.png

BUHAHA za napisanie negatywnego komentarza dostaje sie perma pozdro Dla administracji (dzieci neo)

fajnyperm.png

Ta dziecko urodziłem sie w 93r Chyba wy to przedszkole przynajmniej wykazujecie taki poziom T_T

CENY NIIE WAZNE SA

Pierwsza 4 osoby wejda na serwer dostana 64 butelek expa jak napisza nicku do 10:45

Opublikowano

Dzisiaj jak ktos napisze swoj nick tu dostanie 2 x 64 butelek expa

Max 4 osoby

Tylko jak bedzie napisany tutaj nick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...