Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KUPNO KBOT

kamilq_0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chce kupic kbot`a noGG od Ivana tylko nie wiem jak dostac 30 paysafecard, bo w kioskach jest 20, Jak wy kupujecie od niego Kbot`a noGG?

Opublikowano

to bardzo pro_oste kupujesz 2 za 40 :>

albo za 50 jedną XDD

ja tak zrobiłem ...

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Sprawa jest taka ze bardzo z nim sie dogadac nie mozna moj brat dal mu kod do Paysafecard w wysokosci 20, a on ze jabber nie dziala i koniec nic nie pisał :/

Opublikowano

Wkurza mnie to już trochę . Nie lepiej zainwestować te pare złotych więcej i mieć 100% pewność że nikt nas nie wyciula/oszuka ...

Aż tak biedni jesteście że te 20-30 złotych więcej to po prostu do was Fortuna ?

Dzisiaj kupiłem u kamieniarza KBota no GG za 60 zł ... I nie płacze że musiałem nieco więcej dopłacić , A nawet jestem zadowolony bo w przeciągu 10 minut od wysłania kasy miałem już licencje ...

Kup u polskiego Dilera KBota ,to nie będziesz miał kłopotów z dogadaniem się itd ...

Opublikowano

Tak jest, ZAWSZE KUPUJCIE OD POLAKÓW, dogadacie się i jest szybciej, wczoraj Ivan oszukał mnie na kbocie z paysafecardami, dałem mu dwa po 20 PLN on wziął jednego i nic, nic się do tej pory nie odezwał i 20 pln poszlo sie jebac. Warto dołożyć te 20,30 zł i kupić u polaka. Ja kupiłem u Costello, Kamieniarz też jest zaufany. Oto ich strony: www.kbot.com.pl, kkbot.eu.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...