Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszanie Znajomych

SajberGuru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Jak wiadomo jest "event" i za zapraszanie znajomych można dostać nową formację. I mam pytanie... Ponieważ sam chcę utworzyć te 25 kont nie wiem, czy jest to "bezpieczne". Póki co konta zakładałem przez TOR'a, ale jak wiadomo ta metoda jest troszkę niewygodna, ponieważ owa sieć działa dość wolno... Sam wybór misji zabiera więcej czasu od ich wykonywania. Stąd moje pytanie - mam neostradę i zmienne IP, czy wystarczy sam restart routera? Wykryją próbę oszustwa? Czy lepiej nadal męczyć się przez TOR'a?

I numer 2: Czy później będę miał możliwość zdobycia designu do golca?

*

Opublikowano

Ja też mam pytanie.

Nawet jeżeli każdego znajomego zrobię na innym adresie email to i tak mnie zbanują? Jaka w ogóle jest kara za robienie sobie znajomych? I ilu znajomych trzeba mieć około żeby dostać karę, bo za 1 chyba mi nic nie zrobią?

IP liczy się to z którego zostało zarejestrowane konto czy ciągle sprawdzają, z jakiego IP się zalogowało?

obraz24.png

Opublikowano

Kara za robie kont na swoim komputeże bąć laptopie i innych jest taka

dokładnie sprawdziliśmy owy przypadek i niestety pełny bonus nie należy

się. Użył/a Pan/i swoich własnych kont, aby uzyskać bonusy z

zapraszania, złamał/a Pan/i tym nasze OWH i zasady gry. Z tego względu

Premium nie zostanie dopisane do konta głównego i jeżeli nadal będzie

Pan/i tak postępował/a to następnym razem odciągniemy z konta jeszcze

30% PD i Poważania.

Więc nie radze nic robić ze znajomymi na swoim kompie

Opublikowano

Nadal nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Czy wystarczy restart routera (mam zmienne IP)? Wykryją, że robię wszystkie konta ze swojego komputera?

*

Opublikowano

A jeżeli już zaproszę tych 25 znajomych, to czy oprócz formacji dostanę również design do golca? Jeżeli nie, to czy po tym "evencie" będę miał możliwość zdobycia go?

*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...