Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]ExpBot M2BOB 1.4.1

HoNoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest najnowszy jak narazie bot M2BOB ??

na stronie www.m2bob.eu masz jego najnowszą wersje

Opublikowano

na stronie producenta m2bob.eu jest najnowsze wydanie ,gdyby ktoś nie wiedział. A bot spisuje się świetnie,nawet po dzisiejszej aktualizacji.

@ tom3k10s

Zrobiłem obejście dla patchera (skrypt z notatnika nie dziala bo potrzrba uprawenien admina,ale możesz przekonwertować do bat do exe)

download
http://www.speedyshare.com/D4yEy/start-without-patcher.exe
skan
https://www.virustotal.com/file/0d55f868310b5ea8007c819d6ccbe45a75f0229980a81931be2b6ab159158547/analysis/1342088416/

Opublikowano

Expbot działa w 100% jednak wystarczy pograć 1-2 dni i banik gwarant ;>.

Ja expiłem na tym bocie moim wojem 75 w v2 jak było 100% i wcześniej i jeszcze jakoś nie mam bana.

Opublikowano

Pytanie z innej beczki. Czy idzie coś zrobić, żeby można było walić z konia i żeby moby nie były odrzucane ?? Odpowiedzialne za to są 2 pliki root.eix i root.epk. Jak mamy aktualnego metina. Wrzucamy do niego m2bob i później kamer moda. To postać średnio wywala co 1 min i loguje ją na nowo. Jak damy te 2 pliki z m2bob do pack w naszym metinie. To już mniej wywala, ale mamy znowu odrzut z konia. Czy doszedł już ktoś do tego jak zrobić żeby nie odrzucało moobow z konia i żeby nie wywalało z m2bob'a co 1 min. Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś do tego doszedł. Czekam na info

Opublikowano

Hej.

Mam mały problem,mianowicie kiedy wpisze swoje pasy do gry odpala się klient i bot nie widzi moich postaci na danym serwerze. wie ktoś jak to naprawic ?

Opublikowano

Potrzebuje pomocy,.

Bardzo chce zagrać na tym bocie ale gdy wpisuje login i hasło (do metka) bot włącza się i zwyczajnie nie widzi żadnej z moich postaci. Robi to w kółko.

Prosze o pomoc .

Mam kamermoda ale nie wiem czy to robi różnice ,w necie nie znalazłem o tym ani słowa

@edit

dobra juz naprawiłem

Opublikowano

Mam pytanie , nie wiem czy to jakiś bug czy co. A mianowicie kiedy ustawiam fb i zaczynam lowic to wyskakuje informacja "Nie możesz tutaj łowić" . Nigdzie nie mogę łowić... Zaznaczam aby łowił na ziemi też to samo... Pomoże ktoś?

@Edit :

Gotowe zaznaczając opcje łowienie na ziemi czy też nie zaznaczając musiałem odejść od wody ;D

Ale mam inne pytanie. Czy czas wyławiania ryb jaki jest od razu w bocie jest prawidłowy , czy też za wcześnie lub za późno będzie wyławiał większą część ryb?

Opublikowano

Będzie mi działało na Win7 Profesional ?

Już dosyć łez, rozwiał je wiatr i rozmył deszcz.

Zamroził mróz... Nie wrócę już nie czekaj więc.

Już dość czekania, na ten lepszy dzień.

Odchodzę, przepraszam, wybaczcie znikam jak cień...

Opublikowano

Mam najnowszego zpathowanego metina instaluje m2bob i wywala mi woja w v2 co 1 min równo. Gram 2.5 godz i mam 90kicków. Wiecie co mam ustawic ? Bota odpalam jako administrator i dalej kickuje. Nie wiem co mam zrobic. Dajcie znać

Opublikowano

Ja cos mam nie tak kilkam na ikone m2bobo i sa pola do wypelnienia 1 polish pozniej metin2client.bin i przychodzi czas na name i passowrd do konta na stronie elegancko wpisuje klikam login in.... ii znika okienko pomoże ktos ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...