Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NinjaCraft|Dedyk|WL OFF|Rekrutacja ON|Gildie|

ninja_pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

następna hejterka ;) teraz weszły zmiany duże na serwerze przenieśliśmy spawn i teraz czekamy aż stronka będzie gotowa :)

chcecie zobaczyć ile lat mamy wbijcie na mumble.

NmGexq.jpg

Znawca
Opublikowano

Grałem chwile na serverze. Byłem nawet adminem. Wydawało się że serwer fajny.. ale jest zupełnie inaczej.

1 gracz był adminem, ale zrezygnował by grać normalnie.. jednak nie zrezygnował do końca.. W 1 dzień zrobił sobie cale EQ diamentowe zenchantowane tak zajebiscie że musiało być zrobione komendą.., zrobił też 5stakow brodawek w ch.. miksturek, kilka stakow TNT i troche jeszcze tego było.. Gdy gadałem z właścicielem serwera o nim admin zapewniał mnie że gość jest poprostu dobry. Ale ja nie odpuściłem. Skończyło się tak że ten ''zwykły'' gracz mnie zbanował. Gdy powiedziałem to właścicielowi serwera ten zablokował mnie na skype i miał wszystko w dupie.

Ponad to kilka dni wczesniej admini założyli frakcje twierdząc że grają normalnie.. Ale wszystko brali z GameMod'a. Dzięki czemu w nie całe 10minut zrobili takie EQ że zniszczyli połowe frakcji na serverze.

Tak więc mówie wam że ten serwer to DNO i nie radze na nim grac. Wiem ze ninja pewnie zaraz pociśnie mi jakas riposte i bedzie wam wmawiał że to nie tak. Ale NIE SŁUCHAJCIE GO i NIE WCHODZCIE NA SERWER

A na dodatek jeszcze admin chce przerobić server na survival z działkami i sklepem.

Tak więc odradzam wam serwera gdyż admin robi tak aby najlepiej było dla niego i jego kolegów a innych graczy ma troszke w dupie.

Pozdrawiam goldpliz

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

nie pierdol głupot, dzieciaku, wcale nie byłeś adminem, pomyliły Ci się chyba serwery. Prosiłem o zamknięcie tematu, wiec poco piszesz

NmGexq.jpg

Znawca
Opublikowano

hahahahaha nie byłem adminem? a u gory sobie zobacz moje posty zapraszam na serwer dzieki za przyjecie itp a sam pisales ze mnie przyjmiesz

Oj.. ninja myslalem ze jestes fajny a jestes zjebem bez honoru.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...