Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NinjaCraft|Dedyk|WL OFF|Rekrutacja ON|Gildie|

ninja_pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość KoskoPL
Opublikowano

Zapowiada się fajne wchodze i paczam serwa

Opublikowano

Byłem na serwie i wprost niemoge sie oderwać ! Server jest świetny !

Zapraszam do mojej gildi GodMasters - wymagania to diax miecz i eq zelazne

Moj nick Raycius !

Opublikowano

Chcialbym Złożyć podanie na Admina mam 14 lat byłem już adminem 4 razy na serverach gdzie były Frakcje Ogarniam wszystkie komendy znam się na pluginach Mój Skype to tomasz.kaminski1998

Opublikowano

Chciałbym złożyć podanie na Moderatora:

Nick : Kuhciik

Staż : W minecrafta gram 1.5 roku.

Byłeś adminem? : Byłem adminem na paru serwerach jak i modem.

Komendy : Komendy znam ale wszystkie nie dokladnie.

Potrafie sie ogarnąć.

i2e.png

by Valky

Opublikowano

Nick: FALCO

Staż: rok, może 2.

Byłeś adminem?: Byłem na kilku serwerach, może 4-5. Moderatorem tak samo.

Komendy: Znam, może nie wszystkie, ale douczyć się mogę w każdym momencie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Eventy na 11.07.2012r. [Środa]

1. Spleef Godzina 12:00

[co bedzie potrzebne na spleefa?: wystarczy Lopata]

2. Dirt Kop, Kop i jeszcze raz kop Godzina 19:00

[Co bedzie potrzebne na dirta?: Kilof żelazny, Lopata]

NmGexq.jpg

Opublikowano

Ehh troche lipa bo niemozna 2 kont zrobic na 1 ip bo chce sobie pograc z bratem wiec nie zagram

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

podaj nick brata to dodam go i będzie mógł grać

@SlavAp wiem, że mało graczy, ale powoli się rozwijamy ;) i zapewniam, że serwer nie jest na 2 miesiące, opłacony jest narazie do końca września, więc spokojnie ;)

NmGexq.jpg

Opublikowano

1. Jak pisze na spawnie, można kupić cuboida, ale jak się nie umie czytać to nie moja wina.

2. 2 adminów ma racje @UP grają i zabijają graczy, ale nie dodają sobie itemków, są uczciwi i jak byśmy mieli ekwipunek z komend i zabijali graczy to by właśnie nie było tych graczy, gramy normalnie i mogę zapewnić, że jesteśmy ogarnięci, chociaż takim jak @Up coś zawsze nie pasuje i we wszystkim mają problem.

NmGexq.jpg

Opublikowano

Eventy Dzisiaj:

3x Spleef - Ukończone

1x Dirtowy - Ukończone

Planowane na jutro:

1x Parkour

1x ArenaPvP

NmGexq.jpg

Opublikowano

Odradzam serwer. Pluginy slabe, nie mozna sie lognac jak ktos cie bije. Administracja - Banda dzieciaków. Serwer reklamują tu admini.

Raycius- podkłada TNT w gildiach a eq rozdaje innym

Ninja_pl ( Sama nazwa mówi ze to dziecko) Nie pozwala budowac nic

Serwer słaby. Odpowiednie serwerownie OSP zajmą sie tym

Opublikowano

czesc chce byc admem

Nick: aoudi2

staz 1,5 roku

Bylem admem na serwerach

znam komedy

skayp jakubtworek11

premium oczywiscie

prosze o odp

Niezapomni o Like

Opublikowano

Po pierwsze dałem Ci mod'a na próbę i mówiłem ze gramy bez dodawania itemów,a ty sobie domek zrobiłeś, Pluginy są odpowiednio dobrane po serwer Survival+gildie i chyba jest sprawiedliwie, że jak ktoś się relognie z serwera podczas walki to bana dostaje, Rayner prowadził akurat wojnę z inną gildią i inni gracze mogą potwierdzić. Maszyna na serwer jest Dobra bo z hostingu Mineserv

@2Up myślisz, że jak się nie sprawdziłeś na moda to teraz będziesz nas tutaj obrażać? Może i mam 15 lat ale przynajmniej jestem ogarnięty i ja decyduje na serwerze co może być zbudowane,a co nie oczywiście z administracji, gracze budują budynki jakie chcą. Na koniec chce dodać, że nazwałeś mnie dzieckiem, ale przynajmniej mam Minecraft'a premium a ty pirata, więc każdy może sobie nabijać tak posty jak.

Uważam dyskusje za zamkniętą z mojej strony.

@UP Rekrutacja Zamknięta mamy już całą ekipę.

NmGexq.jpg

Opublikowano

Po pierwsze dałem Ci mod'a na próbę i mówiłem ze gramy bez dodawania itemów,a ty sobie domek zrobiłeś, Pluginy są odpowiednio dobrane po serwer Survival+gildie i chyba jest sprawiedliwie, że jak ktoś się relognie z serwera podczas walki to bana dostaje, Rayner prowadził akurat wojnę z inną gildią i inni gracze mogą potwierdzić. Maszyna na serwer jest Dobra bo z hostingu Mineserv

@2Up myślisz, że jak się nie sprawdziłeś na moda to teraz będziesz nas tutaj obrażać? Może i mam 15 lat ale przynajmniej jestem ogarnięty i ja decyduje na serwerze co może być zbudowane,a co nie oczywiście z administracji, gracze budują budynki jakie chcą. Na koniec chce dodać, że nazwałeś mnie dzieckiem, ale przynajmniej mam Minecraft'a premium a ty pirata, więc każdy może sobie nabijać tak posty jak.

Uważam dyskusje za zamkniętą z mojej strony.

@UP Rekrutacja Zamknięta mamy już całą ekipę.

ja nie mowilem ze jestes dzieckiem moge na prube napisze o serwie na facebook skayp i idt prosez

Niezapomni o Like

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, wchodzą tacy jak @up5 i pogra 5 min i już hejtuje serwer.Na serwerze trzeba dłużej pobyć, aby krytykować Nas. Ja nie ogarniam takich ludzi. Teraz wejdą zmiany na serwerze. i od poniedziałku będzią tylko 2 gildie/clany i wojny będą, 2 zamki + zamkowy spawn, możliwa nowa Ekonomia, nowe sklepy z NPC, na serwerze teraz można grać, ale administracja jest czasami zajęta i może nie odpisywać na pytania itp.

NmGexq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...