Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin3 wkrótce?

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja napewno bym nie grał w metin3 może bym tylko pobrał i zobaczył z ciekawości. Dlaczego ? Bo metin2 to jest klasyk i pod wzgledem grafiki jak i grywalności.

Cos jak CS. Czemu ludzie graja w CS nie w battlefielda ? Bo cs to klasyk.

dla tego wlasnie jestem za nie dodawaniem gowna do dedykow. a ten na filmikach to nic innego... takich rzeczy jak metin2 sie nie zmienia. usuwa sie tylko bledy ale nic wiecej

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ElPadrino12: filmik z 2011 roku :P

@Dudusi3k: no comment...

@Minecraftowiecx: wiadomo, że Ymir się raczej niczym takim nie zajmie bo i tak trzepie kaskę z metin2 i owiele łatwiej zrobić im jakąś pseudo aktualizację typu DC czy grota niż zajmowaćsię tworzeniem od podstaw nowej gry:P

Jeśli już team M2M coś takiego wymodzi to moim zdaniem będzie to mocno zmodyfikowany silnik metin2, z całkowicie pozmienianymi itemami, budynkami itd w kliencie, bo na tym akurat się znają dobrze :P

Opublikowano

mt3 nie będzie.niech lepiej na globala dadzą ograniczenia lv do 120 i będzie dobrze i żeby jakoś dało się zwoje egzo dropić a nie tylko z is'u.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Ten cały dedyk M2M to była zwyczajna przeróbka 2 z domieszką jakichś innych lepszych efektów graficznych.

Co do nazwy i zastrzeżenia, to wątpię, aby to była prawda, jeżeli już to raczej studio Ymir zastrzegło by sobie prawo do nazwy i grafiki.

Opublikowano

Będzie ,będzie już niedlugo :D

Jak Webzen wyda C9 Online to za kilka miesięcy pojawi się trailer lub jakaś zapowiedz.

Pasjonat
Opublikowano

Szczerze to bardzo bym chciał pograć w Metina. Musi być oczywiście system non-target tak jak w Metinie jest. Dodali by jakieś nowe klasy/profesje.

Lepsza grafika. Jak już mówiłem wyżej - chętnie bym zagrał , ale może to być znowu plotka , w końcu pełno było plotek co do Metin3.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Watpię że wyjdze Metin3. Gdyż by były zbyt duże koszty utowrzenia tej gry, a przy tak dużej konkurencji było by to poprostu nie opłacalne.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje, że powstanie dobry global podobny do metin2 tylko bardziej rozbudowany. Fabuła może być taka sama w końcu eksp eksp. Ale jakieś sile nowe - do wyboru. Wygląd postaci do wyboru.... morzenie każdego kto grał kiedyś na plu i chce aby czasy s1 i s2 powórciły.

Opublikowano

Hmm co mogę o tym sądzić no trzeba czekać, nie mogę powiedzieć tego że jak gra będzie już dostępna to nie zagram bo zagram z miłą chęcią :)

Opublikowano

nie wiem czy wiecie ale domena metin3.us jest już ponad rok czy nawet 2 wykupiona przez firmę gameforge ,

A prawie równo rok temu były informacje w internecie ze takowa wersja metina ma wyjść 22 grudnia 2012 r .

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

:O up ma racje, ale wykupiona domena to jeszcze nic bo mogli wykupic jak by chcieli projekt metin3 w przyszlosci zrealizowac jak by metin2 okazal sie klapa tak jak metin1

Dodam jeszcze ze

Metin3.co.uk tez jest wykupione przez gameforga podobnie jak metin3.us, metin3.net tez :D identyko metin3.org

Opublikowano

Wakacje, wakacje. Siedze na plazy na fonie i jakie tu rzeczy widze :O

Może być to dobry projekt, ale i tak kazdy bedzie grał w mt2.

Po za tym, wiele takich plotek było i dupa.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

sam metin2 w sobie jest metinem3, metinem4 /5 /6... Wystarczy tylko dodać do niego nowe rzeczy. I tak jeśli metin3 (Nowa gra - nie nowy serwer) wyszedłby to niezależnie od tego ja np. pozostałbym przy metin2

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Czytając wasze wypowiedzi...

Każdego dnia powstają na MPCforum nowe tematy dotyczące dyskusji szukania serwerów 4FuN, Hardów. Powstaje wiele tematów w dziale poradniki.

Niektórzy jeszcze płaczą w prezentacjach serwerów, że chcieliby starego Metina, a niech jakiegoś diablo moda.

Prawda jest taka, że na dzień dzisiejszy łącząc wszystkie nowości, jesteśmy w stanie stworzyć nawet i Metina9.

Pamiętacie jeszcze jakiś tam czas temu, kiedy to użytkownicy MPC szukali sposobu w plikach root, jak zrobić aby był Lv obok nicku, jak ktoś zmienił DMG w mieczu, to był kozak.

Kiedyś nowe zbroje to pozmieniane hwangi, albo stalki.

Dzisiaj? Mamy połączenie gry z całkiem nowymi modelami zbroi, które i tak moim zdaniem nie pasują do klimatu.

Metin2 zawsze będzie Metinem2, czy to byśmy pozmieniali grafikę, czy wygląd miasta.

Opublikowano

Wy mylicie pojęcia ... Metin3 to nie nowości tylko zupełnie nowa grafika ma być i pewnie grywalność. Porównajcie sobie metin1 z metin2. Tu raczej chodzi o cos takiego o taki skok. Ja bym w metin3 nie gral jak juz mowilem a jak by wyszedl i by usuneli globale to bym gral w Loong to jest metin3 <3:D

ocencie sami:

<3

Wedlug mnie to najlepsza orientalna mmorpg na świecie pod wzgledem grafiki i grywalnosci oraz fabuly:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...