Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin3 wkrótce?

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

metin-3-79109099.jpg

Przeglądając epvp trafiłem na wzmiankę o tym, że firma Laniatus Kft. zastrzegła znak "Metin3".

This is a brand page for the METIN 3 trademark by Laniatus Kft. in , , . Write a review about a product or service associated with this METIN 3 trademark. Or, contact the owner Laniatus Kft. of the METIN 3 trademark by filing a request to communicate with the Legal Correspondent for licensing, use, and/or questions related to the METIN 3 trademark.

Jednakże firma ta raczej nie ma nic wspólnego z Ymir'em czy Webzen'em, no chyba, natomiast ma z grą metin2 gdyż to właśnie ona jest właścicielem serwerów prywatnych Metin2Mester.hu i Metin2Master.com. Jeśli ktoś cokolwiek słyszał o wspomnianych wcześniej serwerach to raczej wie, że w teamie znajdują się porządni fachowcy, którzy wnieśli wiele swojej pracy dopoczciwego metina (mowa tu przede wszystkim o [moim zdaniem] solidnie wykonanych zupełnie nowych modelach).

Jak mówię jest to póki co tylko hmmm.. 'plotka' ? No nie wiem,w każdym razie chyba nie ma żadnych potwierdzonych informacji ze strony Laniatus Kft. ani tymbardziej Ymir/Webzen (no bo jakoś się musieliby w tej sprawie ugadywać, chyba, że metin3 miałby być stworzony od całkowitych podstaw przez Laniatus Kft.)

Coo tym sądzicie? Dojdzie do powstania metin3 ?

http://www.trademark...3-79109099.html

Filmiki z wspomnianych M2M.hu i M2M.com

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc jak się wypowiem. Ten serwer co miał trailer rok temu to był hard na prkatycznie któym nikt nie grał ... Jeżeli oni by zmienili cały system graficzny gry , że budowle , postacie itp. nie byłoby takie że tak napisze "z kartonów" to wróciłbym do gry w metka . Ale jak im się uda zmienić wszystko to powodzenia , bo narazie to tylko możnaby pomarzyć o czymś takim , ale znając nasze szczęście to wyjdzie poprostu zwykły metin2 ale od zarąbania z nowościami.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja napewno bym nie grał w metin3 może bym tylko pobrał i zobaczył z ciekawości. Dlaczego ? Bo metin2 to jest klasyk i pod wzgledem grafiki jak i grywalności.

Cos jak CS. Czemu ludzie graja w CS nie w battlefielda ? Bo cs to klasyk.

Opublikowano

Silver . Na M2M grało dużo ludzi : ) , wiem bo sam grałem .

Metin3 może to będzie priv , a nie global ?

Opublikowano

Metin3? Nastepny priv ktory bedzie mial nasrane nowosci ... Musieliby gre od podstaw zrobic, nowe postacie, animacje skillow, fabula, moby, rozgrywka ... Gdyby zrobili M3, ktory nie jest tak monotonny jak M2, moze bym poswiecil chwileczke na te gre :)

Ja napewno bym nie grał w metin3 może bym tylko pobrał i zobaczył z ciekawości. Dlaczego ? Bo metin2 to jest klasyk i pod wzgledem grafiki jak i grywalności.

Cos jak CS. Czemu ludzie graja w CS nie w battlefielda ? Bo cs to klasyk.

Nie powinienes porownywac M2 z CS, ze wzgledu takiego ze to FPS to FPS, RPG to RPG ... Metinem bym nie nazwal klasykiem, jest zbyt monotonny ... Co do CS sie zgodze, ale czemy ludzie graja w CS nie w BF? Bo cs moga miec za darmo xD

61093c6efb.png

Opublikowano

Steam kosztuje 50 zl :D więc nie takie za darmo ale mimo tych 50 zl ludzie i tak wielbią tą gre jej sie nie da nienawidzić :D. Metin jest monotonny to prawda ale taka zupełnie nie do końca bo jak na 80 lvl nie chcesz expić to robisz wypady na katakumby czy smoka wojny gildi pvp mozesz polowić rybki xD itp.

Opublikowano

To może ja się wypowiem , jeśli wyszedł by taki bajer chętnie bym zagrał , ale myślę że co do tych plotek o metin3 to nie wierzę w to . Rozumiem jakby YmiR zaangażował się w zrobienie kolejnej ... Wersji czy tam części metin'a. To bym czekał z niecierpliwością , a co do trailera serwera , to przecież jakiś prywatny serwer (był) co ma wspólnego z metin3 :O?

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Steam kosztuje 50 zl :D więc nie takie za darmo ale mimo tych 50 zl ludzie i tak wielbią tą gre jej sie nie da nienawidzić :D. Metin jest monotonny to prawda ale taka zupełnie nie do końca bo jak na 80 lvl nie chcesz expić to robisz wypady na katakumby czy smoka wojny gildi pvp mozesz polowić rybki xD itp.

Od kiedy STEAM jest płatny o.O 8S o.O ?

Co do tematu to wątpie czy on wyjdzie. Wg mnie masa roboty z tym by była.

Opublikowano

Tak czy owak, po coś tą nazwę sobie zastrzeglii myślę, że to raczej tylko kwestia czasu jak coś więcej na ten temat się dowiemy:)

Opublikowano

Dla mnie metin 3 do Węgierski Metin, Włoski oraz Azjatyckie, takie nowości co oni mają go przegięcie a metin3 ?

Musieliby wprowadzić za dużo nowych rzeczy , słyszałem o nowej profesji i postaci ogólnie ale nie widzę żadnych postępów cywilizacyjnych ...

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

Gdyby to był jakiś Metin2 z po prostu nowymi broniami, królestwami etc. to bym chętnie zagrał.

Ale niech to też będzie normalny global a nie privek jak niektórzy wspominają. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

może będzie w 3D haha

Takie suche że aż mokre .

@top

wątpię że metin 3 wyjdzie , nawet jeśli to i tak bym w to nie grał .

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano

Ja zainteresowałem się tym serwer Metin2Master i wam powiem że to jest perełka , nie jest hard , taki medium/hard dość łatwo się gra , ale to co tam jest wprowadzone te rozwiązania / questy / nowa fabuła wszystko to miażdży wszystkie " nasze " polskie serwery i wbija je do ziemi. Jeżeli ktoś jest zainteresowany grą ze mną tam piszcie PW/GG . Jak ktoś pisał metin połączony wowem , lecz tego wowa nie ma na tyle, że jak ktoś nie lubi to i tak nie będzie mu to wadzić.

Opublikowano

Coraz więcej jest privów przypominające wowa.Ja bym zagrał na Metin2Master ale dla mnie za dużo z wowa.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Może i tak no ale, że jest to właściciel privów, których legalnoś wszyscy wiemy jaka jest a mimo to serwery te powstały to i z tym może być podobnie:) W sumie jeśli Ymir nie zastrzegł marki metin3 to oni teraz jeśliby stworzyli sami grę (tj. nie na silniku metin2,do którego praw zapewne nie posiadają) to mogą ją bezproblamu promować jako Metin3:P

Opublikowano

Ten filmik w niczym nie pokazuje czegos innego niz metin2 , wypowiem sie ponownie Metin3 to bujda lub plotka a jak wejdzie to i tak lipa bo ymir bo nie robi .

Jak by go robili to bysmy jeszcze dlugo czekali

nowa fabula

bronie zbroje

bossy

potwory

miasta

itp .

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...