Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić, na jakim lvl się zatrzymać ?

Ketrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam postać na S26, wojownik body 41 lvl (70%) koń bojowy, eq :

Smiertelka +9, ebo+ 8(będę zmieniał na +9) fms +9 sr 22, żelek +9 tarcza 5kątna +7 ( jedna z słabszych rzeczy w eq ), butki 1kHP srebna +6, naszyjnika brak. Skille Aura i berek dokładnie M3, 4 w wirku i reszta po 1.

Oto moje pytania :

Co zmienić w eq ? ( teraz na 42 planowałem sprzedać smiertelke i kupić smoczą + 9)

Na jakim lvl zrobić stopa aby podciągnąć skille ?(pisałem z gostkiem który na 36 lvl ma berka G i aure m6, na aure zarabia dropiąc dziennie 5-6 zębów orka)

Robić tak samo czy doexpić do tego 54 i wtedy stop ?

Proszę o pomoc, z góry dziękuję :)

Opublikowano

Na jakim lvl zrobić stopa aby podciągnąć skille ?(pisałem z gostkiem który na 36 lvl ma berka G i aure m6, na aure zarabia dropiąc dziennie 5-6 zębów orka)

Robić tak samo czy doexpić do tego 54 i wtedy stop ?

Proszę o pomoc, z góry dziękuję :)

Sam sobie odpowiedziałeś , tylko że ty zrób 35 lvl i dwa skille na m aura i berek potem tylko bojowca robisz i dropisz w m2 , lepiej na tym lvlu niż na większym bo wtedy na takim 54 lvlu masz mniej metków do ubijania.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja gram 1,5 tyg już na Twierdzy mam 66 lvl dziś 67 bije i ja się zatrzymuje na lvl 70 lub 75 wg mnie jest na tym najlepiej. Masz metki , masz bossy eq tez masz jedyne czego nie masz to skilli i biologa no i militara :D ale po to sie chyba zatrzymuje na lvl :). Wiec ja polecam Ci exp do 70. a zeby orka same Ci poleca mi od 40 do 55 na bo polecialo 28 zebow bez +.

@Silver

na 54 mniej metkow ogarnij. Na Sohan masz metiny diabla i smierci do tego masz lorda na 54 lvl i szmate w v1. Wiec zarobek jest znacznie wiekszy na 54 lvl niz na 35 jakims. Bo oprócz frajerskich ku lota Ci kd. + lot bodzi z mobow.

@Edit

Tak jeszcze wracajac do tematu to wczoraj mogles ladnie zarobic na szkatach blasku. Ja droplem 5 bodzi, 3 dodania 5b / 3 mag rudy miedzi 40 dloni przebicia 15 blogo i jakies pierscienie i jezyki to wszystko z 60 szkat.

Opublikowano

2 fazy zatrzymywania

30-35 . Latasz i dropisz kamienie oraz bronie na 30 lvl , być może wpadną fajne średnie .

potem 80 - 85 i latasz do lasy .

Wg. mnie najlepsza strategia .

Bądź taka jak panowie UP

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś , tylko że ty zrób 35 lvl i dwa skille na m aura i berek potem tylko bojowca robisz i dropisz w m2 , lepiej na tym lvlu niż na większym bo wtedy na takim 54 lvlu masz mniej metków do ubijania.

Zatrzymaj sie na 35lvl, zrob aure i berka na m, boja i lecisz na metki w m2 ^^

Panowie czytać nie umiecie ? Mam już 42 lvl 2 skille M3 i po co miał bym robić drugą postać żeby tylko dropić w M2 w którym nie da się bo gra tyle osób. Rozumiem sobie dropa zrobić ale przyjdzie na to czas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...