Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]EVENT

exide7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko przez krótki czas: wspaniałe nagrody za nowych znajomych

Odliczanie rozpoczęte: zapraszaj znajomych i kasuj wypasione bonusy!

Zapraszaj teraz swoich znajomych do wspólnej zabawy w DarkOrbit - tylko podczas odliczania możesz zebrać specjalne nagrody od swojej firmy.

Uważaj na odliczanie na dole - wskazuje ono czas, w którym musisz zaprosić swoich znajomych i w którym muszą oni osiągnąć poziom 7. Tylko wtedy dostaniesz wypasione nagrody! Tylko wtedy dostaniesz wypasione nagrody!

Co da Ci 1, 5, 10 lub 25 znajomych na poziomie 7 możesz dowiedzieć się na stronie "Znajomi & bonus".

Specjalny bonus: jeśli w trakcie trwania odliczania 25 znajomych osiągnie poziom 7, otrzymasz wypełniony po brzegi pakiet bonusowy, a oprócz tego zafundujemy Ci również specjalną formację dronów, której nie można kupić.

Ale nawet jeśli Twoi znajomi osiągną wyższy poziom dopiero po tym, gdy odliczanie się skończy, możesz się nadal nieźle obłowić w nagrody, ponieważ normalne bonusy za zapraszanie znajomych są zawsze ważne.

Szybko, opowiedz o tym wszystkim swoim znajomym i ruszaj odkrywać wraz z nimi bezkres wszechświata w DarkOrbit!

Udanej zabawy!

Twoja ekipa DarkOrbit

nagrody nawet fajne sporo energi i klucze:) i formacja ale jaki bonus da? czy to fake ta jak tamten desing mam 3 konta ale że miałem kiedyś buga to mam 11:D kto powie jak szybko zrobić te 14 kont jak naj szybciej i jak naj mniej roboty:D

0572.jpg

Opublikowano

Kurwa ... wszyscy to widzielismy to po kiego grzyba to wklejasz tutaj ? -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Spamujesz niepotrzebnie !!!

Ale mam sposób jak dostać za każdym razem nagrode za znajomego chcętni na PW !!! Tylko bez spamu

Opublikowano

ok thx o to mi chodzilo co daja te formacje :) like leci ;]

A mam pytanie czy mozna te konta u siebie na kompie robic czy musi byc inne IP, i np. moge wszystkie konta u kolegi zrobic???

Opublikowano

musi być inne ip. możesz u kolegi robić, pod warunkiem że nie mieszka w mieszkaniu obok bo na osiedlach czasem jest tak że sąsiedzi mają takie samo ip

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

ja juz mam 7 kont, z których tylko 4 klucze mi dali ;/ a zaliczyło normalnie 7. Ale jak 50% z nim tylko to pierdole, mam romb. Myślałem że coś ciekawszego.

Ps. premka za 5 nie zsumowała sie z tą do.pl/comedy

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...