Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] MC-Creeper - [Frakcje][WL-ON][Dedyk][40 Slotow]

MxxM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga !

Jeśli na serwerze będzie 15 graczy Online do godziny 18:00 robimy EVENT !

Trzech szczęśliwców wylosuje darmowego VIPA !

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer. Na pewno zagram, tylko będę jakoś po 17. Darmowe VIP'y ulicą nie chodzą więc też dobra zachęta. Ale z pewnością, byłem dzisiaj przez chwile, lecz muszę lecieć, ale wbije po 17 więc gramy pany :)

Opublikowano

Było już jedno losowanie, 3 darmowe VIPY poszły.

Następne losowanie gdy będzie ok. 15 graczy, może do 17 się załapiesz :P

I dzięki za dobrą opinię.

Opublikowano

Ten serwer to jedno wielkie, ale to wielkie dno? Dlaczego? Otóż na przykład dlatego:

http://www.youtube.c...es?feature=plcp

Oto konto jednego z adminów na YT, który zaspamował praktycznie każdego swoim debilnym i słabym serwerem, w dodatku jest to kolejna edycja serwera na tym samym adresie. Po wejściu na serwer każdy lata z full diaxowym setem itp. itd. Gra nie ma najmniejszego sensu, admini zbierają kasę z SMS'ów zamykają serwer i robią kolejną edycję i tak za każdym razem. Moim zdaniem ekipa MPC forum powinna notorycznie gnoić i banować takich pazernych oszustów.

Posiadamy potężny serwer dedykowany dzięki któremu nasi gracze

będą czerpać czystą przyjemność z rozgrywki bez lagów ani freezów.

Kolejne kłamstwo, mydlą ludziom oczy. Serwer jest trzymany w domu na łączu domowym dokładnie tym: http://www.upc.pl/rozrywka/. Widać co za profesjonalizm...

Opublikowano

koleś weź się ogarnij ^^ .POLECAM FAJNY SERVER

Poprzyj te Twoje wypociny konkretnymi argumentami, a nie takim tekstem z dupy ;) Ja napisałem konkretnie, to jak chcesz mi się przeciwstawiać to zrób to na takim samym poziomie, bądź zamilcz.

Opublikowano

Heh, cóż ...

Powiedz mi tak, ile serwerów z tym IP było na forum ? Obecnie jest dwa, był projekt Gold Survival na tym IP.

Gold Survival istniał jakieś półtora dnia, były lagi i praktycznie nikt nie grał, do tego nikt nie kupił vipa.

Po kilku godzinach został zaatakowany przez Hackerów tutaj masz dowód:

http://iv.pl/images/53766282000677105779.png

Co do YouTube, nie mam pojęcia o czym mówisz, co prawda powiedziałem graczom z mojego serwera

że jeśli chcą to niech reklamują - ja tego nie zrobiłem.

Pozdrawiam (Malinczik H@)

Opublikowano

Heh, cóż ...

Powiedz mi tak, ile serwerów z tym IP było na forum ? Obecnie jest dwa, był projekt Gold Survival na tym IP.

Gold Survival istniał jakieś półtora dnia, były lagi i praktycznie nikt nie grał, do tego nikt nie kupił vipa.

Po kilku godzinach został zaatakowany przez Hackerów tutaj masz dowód:

http://iv.pl/images/53766282000677105779.png

Co do YouTube, nie mam pojęcia o czym mówisz, co prawda powiedziałem graczom z mojego serwera

że jeśli chcą to niech reklamują - ja tego nie zrobiłem.

Pozdrawiam (Malinczik H@)

Jeśli nazywasz się "H@" to powinieneś dołożyć wszelkich starań aby serwer był bezpieczny, najwyraźniej nie potrafisz tego zrobić, a co za tym idzie wali mnie to że padł, nawet się ciesze nie zaśmiecasz internetu ^^^

Co do reklam, to jak Ci mam wierzyć? Dla mnie to jest Twoja wina i tyle, nawet jak napisałeś że mogą, to ich podpuściłeś przez co robią syff, a Ty na siłę szukasz graczy który w tempie ekspresowym uciekają z tego słabego i mało zmodernizowanego serwera.

Opublikowano

Wiesz szanuje twoje zdanie, ale mamy stałych graczy i jak na razie jest dobrze :)

//edit

I możesz edytować post i skasować tą plotkę którą obaliłem że wyłączam serwer jak ktoś wpłaci kasę ?

Psujesz mi reputacje.

Opublikowano

Wiesz szanuje twoje zdanie, ale mamy stałych graczy i jak na razie jest dobrze :)

//edit

I możesz edytować post i skasować tą plotkę którą obaliłem że wyłączam serwer jak ktoś wpłaci kasę ?

Psujesz mi reputacje.

Nie, nie mogę. Gdyż jest to powiązane z Twoją zachłannością na pieniądze i nie ma co się oszukiwać, gracz który nie kupi Vip'a nie pogra ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czemu nie pogra ? Jedna osoba tylko ma konto VIP, reszta nie narzeka.

A to dziwne, zapytałem się skąd aż tyle ludzi lata w full itemkach, odpowiedź była tak że mają konta VIP, czyli naciągacie ludzi na konta VIP, mimo że ma tylko jedna osoba a reszta to ciekawe skąd ma tyle diaxów? Koledzy admina? ;>

Ponawiam, serwer jest totalnym dnem pod każdym względem, z resztą nie trzeba tego aż tyle pisać, wystarczy wszystko dokladnie przeczytać i pomyśleć...

Opublikowano

Wiesz, nie mówię że serwer jest jakiś wyje#$#y w kosmos czy coś.

Nie jest ani dobry, ani zły na pewno lepszy niż większość serwerów z gotowymi ściągniętymi paczkami.

Opublikowano

Wiesz, nie mówię że serwer jest jakiś wyje#$#y w kosmos czy coś.

Nie jest ani dobry, ani zły na pewno lepszy niż większość serwerów z gotowymi ściągniętymi paczkami.

Nie. Serwery z gotowymi "paczkami" jest o wiele lepszy gdyż jego ekipa nie okłamuje graczy i nie wyłudza pieniędzy, w dodatku stara się coś robić, w przeciwieństwie do Was. W dodatku nie namawia, bądź nie spamuje reklamą swojego serwera byle gdzie, co jest całkowicie poniżej poziomu.

Opublikowano

Powiedz mi w jaki sposób wyłudzamy pieniądze od naszych graczy ?

Chcą - kupują vipa, nie chcą - nie kupują.

Wiesz co to wyłudzanie ? Serwer skkf gdzie za grę trzeba płacić.

Reklama jak reklama, wszystko dozwolone.

Opublikowano

Nie. Serwery z gotowymi "paczkami" jest o wiele lepszy gdyż jego ekipa nie okłamuje graczy i nie wyłudza pieniędzy, w dodatku stara się coś robić, w przeciwieństwie do Was. W dodatku nie namawia, bądź nie spamuje reklamą swojego serwera byle gdzie, co jest całkowicie poniżej poziomu.

Drogi kolego bądź nie kolego. Wkładamy w serwer tyle czasu ile on wymaga. Co prawda jak napisałeś serwer nie jest w 100% dopracowany. Jednak zawsze znajdzie się jakiś hejter, dla którego wysiłek innych się nie liczy.

Opublikowano

Drogi kolego bądź nie kolego. Wkładamy w serwer tyle czasu ile on wymaga. Co prawda jak napisałeś serwer nie jest w 100% dopracowany. Jednak zawsze znajdzie się jakiś hejter, dla którego wysiłek innych się nie liczy.

Wysiłek szanuję, ale kłamstwem gardzę ;)

Powiedz mi w jaki sposób wyłudzamy pieniądze od naszych graczy ?

Chcą - kupują vipa, nie chcą - nie kupują.

Wiesz co to wyłudzanie ? Serwer skkf gdzie za grę trzeba płacić.

Reklama jak reklama, wszystko dozwolone.

Kogo serwer?

Opublikowano

@up

Youtubera skkf. Żeby gracze no premium mogligrać muszą zapłacić 25 zł. Za śmierć jest ban na tydzeń, ale można się odbanować za jedyne 2,46.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...